Tidligere Liverpool-stjerne har seks måneder på å overbevise hos den perfekte klubben

0
266
Dirk Kuyt har seks måneder på seg til å overbevise.

Som vi digget Dirk Kuyt i Liverpool-drakta. Angrepsspilleren klinte til i det som var av taklinger, dundret opp og ned banen i høyt tempo gjennom hele kampen – med leveranser av 71 scoringer og 43 assists i den røde drakta. Nå har muligheten dukket opp som skal gi nederlenderen suksess han trenger innenfor en ny arena.

Den nederlandske storspilleren Dirk Kuyt med fartstid fra Liverpool og Feyenoord har ikke klart å omgjøre en fantastisk karriere som spiller til sin trenerkarriere. Nå får nederlenderen en ny sjanse i belgisk liga.

LES: Bensebaini åpner for Manchester United-overgang

Etter å ha vært assistent i Quick Boys samt ledet Feyenoords U19-lag, fikk han sommeren 2022 sjansen til å ta hovedansvaret for ABO Den Haag. Der holdt 43-åringen i 17 kamper før han fikk sparken i underkant av fem måneder senere. Dette etter å ha samlet kun 16 poeng.

Kuyt har vært uten klubb i et drøyt år, nå er han tilbake på trenerbenken. Kuyt overtar Beerschot, som ligger på andreplass i den belgiske andredivisjonen.

«Jeg er glad for å signere for en klubb med en så rik historie. Det er det jeg liker; klubber med rik tradisjon og historie»

– Jeg anser Beerschot som det perfekte neste steget i karrieren min. Jeg er spent på å starte den nye utfordringen med mye energi og entusiasme.

SPORTEN: Sparker treneren som latterliggjorde Schmeichel

Kontrakten strekker seg i første omgang ut sesongen. Vi ønsker Kuyt lykke til!

Ingen artikler å vise