Fikk sparken etter bare 162 dager

0
308
Bilic.

Som aktiv spiller var Slaven Bilic kjent for å være en knalltøff stopper med en svært god organiserings evne, på toppen av sin karriere spilte han for blant annet West Ham (som han har returnert til som manager) og Everton.

Hans manager karriere kom etter seks år som landslagssjef for Kroatia i 2012. De siste 162 dagene har han ledet Watford. Målet var å komme tilbake til Premier League, men etter en dårlig periode har de sklidd ned til en 9.plass i Championship.

Slaven Bilic fikk i dag sparken. Watford var kjappe og hadde allerede tidligere Sheffield United-manager Chris Wilder klar til å tar over ut inneværende sesong.

Les: Tottenham får et nødvendig boost til AC Milan-kampen

Kroaten Bilic erstattet Rob Edwards i september i fjor. Etter bare 26 kamper på 162 dager er han ferdig.

Han erstattes av tidligere Sheffield United- og Middlesbrough-manager Chris Wilder. Han ledet Sheffield United og Sander Berge i Premier League før det ble nedrykk. Wilder var ferdig der i mai 2021.

Etter det var han Middlesbrough-manager fra november 2021 til mars 2022.

Watford har vært gjennom hele fem managere siden desember 2020. Klubben er på niendeplass i ligaen og har fire poeng opp til Norwich på kvalifiseringsplass. Bilic vant ti av sine 26 kamper som Watford-manager, men etter 0-0 mot Preston i helgen er det slutt for ham. Klubben har bare vunnet én av sine siste åtte kamper.

LES: Henter sportsdirektør fra en av Bundesligas mest kaotiske klubber

Bilic har tidligere trent West Ham og West Bromwich i engelsk toppfotball. Han var landslagssjef for Kroatia fra 2006 til 2012.

Watford møter Queens Park Rangers på bortebane til helgen.

Ingen artikler å vise