Zlatan Ibrahimovic jobber for å overtale Antonio Conte til trenerjobb hos AC Milan

0
65
Ser ikke noe mindre fokusert ut som direktør. (foto: zlatan, x)

Antonio Conte, tidligere Tottenham-manager, står uten jobb etter sin exit fra London-klubben. Nå er Zlatan Ibrahimovic, i sin nye rolle som direktør for det sportslige hos AC Milan, på en overtalelsesmission for å sikre Conte som klubbens neste trener. AC Milan-ledelsen vurderer også Bologna-trener Thiago Motta som en kandidat til stillingen. Zlatan, som ønsker å bringe suksess til Milan, ser på Conte som en potensiell nøkkelperson for å lede laget til store titler.

Det ble ingen hyggelig exit på Antonio Conte hos Tottenham i 2023. Italieneren som returnerte til Premier League som fersk Serie A-mester med Inter Milan startet bra i London, mistet farten rundt nyttår, gikk sur, slet med helsa og endte med å få sparken i mars. Etter dette har 54-åringen stått uten jobb. Flere klubber har lagt frem tilbud til en av markedets beste trenere uten å få napp. Nå jobber Zlatan Ibrahimovic for å overbevise Conte om neste destinasjon.

Zlatan er i sin nye rolle hos AC Milan som direktør for det sportslige på jakt etter neste trener som kan lede klubben til de store titlene. Stefano Pioli hentet Serie A-tittelen til klubben 2021/22 med Zlatan i troppen, men har denne sesongen begynt å miste tempoet. Ute av Champions League og ni poeng opp til Inter på toppen av tabellen etter 18 kamper, begynte AC Milan-ledelsen å sondere terrenget før jul for en erstatter.

LES: Martinez og Casemiro på vei tilbake for Manchester United

Ifølge SportItalia har Zlatan og sjefsspeider Geoffrey Moncada blinket ut Conte til jobben, men har en overtalelsesjobb å gjøre. AC Milans styreleder Giorgio Furlani har Bologna-trener Thiago Motta som favoritt.

Empoli – AC Milan

Vi ser for oss Zlatan manøvrere seg i posisjon som han gjorde på banen, der det ender med at han ender opp som målscoreren.

Ingen artikler å vise