Kylian Mbappe utelatt fra PSG-troppen til Japan

0
186

Paris Saint-Germain-stjernen Kylian Mbappe har blitt utelatt fra lagets pre-season-turné til Japan, da han fortsetter å nekte å signere en ny kontrakt.

Mbappe har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt i PSG og har fortalt dem at han ikke vil signere en ny avtale, men at han ikke ønsker å bli solgt denne sommeren.

Les på Sporten: L’Équipe: Kylian Mbappé er enig med Real Madrid

Ifølge L’Equipe har Ligue 1-mesterne bestemt seg for å forlate ham hjemme mens de forbereder seg til den kommende sesongen i Japan. – For 14 måneder siden så det ut til at Mbappe skulle forlate Parc des Princes med kontrakten utløpende og Real Madrid sterkt interessert.

Men sent bestemte franskmannen seg for å signere en ny avtale med klubben sin som skulle se ham bli til sommeren 2025. Det ble snart oppdaget at det faktisk ikke var den fullstendige sannheten med avtalen, faktisk bare frem til 2024, og spilleren hadde muligheten til å forlenge den et år til.

Tidligere i sommer skrev 24-åringen et brev til klubben for å bekrefte at han ikke ville utløse det ekstra året, fristen er 31. juli..

Real Madrid er nok en gang favorittene til å signere Mbappe, enten det skjer i gjeldende overgangsvindu eller om et år.

Han skal visstnok holde på å forlate om et år, for hvis han blir i det andre året av sin nåværende avtale, så vil han få en stor bonus.

Les: Koster 50 millioner pund å hente tilbake tidligere akademi-spiller

Uansett hvem han signerer en avtale for neste gang, sies den tidligere Monaco-stjernen å villle ha lignende fordeler som den som hjalp Lionel Messi med å flytte til MLS. Den syv ganger Ballon d’Or-vinneren tjener penger på ligaens avtaler med Adidas og Apple TV.

I en ekstra vri på historien om Mbappe som går glipp av troppen til Japan, har den nye PSG-sjefen Luis Enrique inkludert spissens 16 år gamle bror Ethan i troppen.

De franske mesterne skal spille mot Al Nassr, Cerezo Osaka, Inter Milan og det japanske landslaget på sin turné til Fjernøsten.

Ingen artikler å vise