Koster 50 millioner pund å hente tilbake tidligere akademi-spiller

0
948
Pochettino på tour. (foto: chelsea, twitter)

Forrige august dra Chelsea-eierne frem ville 70 millioner pund pluss bonuser for å sikre seg Wesley Fofana fra Leicester. Debutsesongen må regnes som innkjøring for den unge midtstopperen med 22 kamper på banen, nå skulle londonklubben få utbytte av den solide investeringen. På tirsdag ble det kjent at 22-åringen trolig mister store deler av sesongen med avrevet korsbånd og operasjon.

Da kokte det sikkert godt på bakrommet hos Chelsea. Midtstopper kom plutselig inn på handlelista, ifølge Evening Standard er en tidligere Chelsea-spiller høyt oppe på nødløsning-lista.

LES: En rå signering av City!

Marc Guehi jobbet seg oppover akademiet til Chelsea, men nådde bare så vidt inn på førstelaget for to kamper. I 2021 ble det overgang til Crystal Palace med kontrakt til 2026. Palace betalte da 21 millioner pund, når Chelsea nå vender tilbake til 23-åringen, er situasjonen en helt annen.

Denne gangen er det ikke en akademispiller uten innpass på førstelaget det er snakk om. Siden 2021 har midtstopperen opparbeidet seg en sterk posisjon i klubben og fungerer som kaptein. Ifølge Evening Standard har Palace gitt beskjed om at en kjøper må ta med seg opp mot 50 millioner pund for å hente kapteinen.

LES: Avslører Havertz-planen som skal forvirre motstanderne

Ingen artikler å vise