Kylian Mbappé har fullstendig mistet bakkekontakten

0
1252
Kylian Mbappe

Den franske superstjernen har helt misforstått begrepet lojalitet!!

Kylian Mbappé har varslet at han ikke har til hensikt å aktivere opsjonsåret som er inkludert i kontrakten, som løper til juni 2024. Dermed kan verdensstjernen forlate Paris Saint-Germain gratis neste år, forutsatt at partene ikke blir enige om en forlengelse før da.

Gjennomgående medieoppslag i Frankrike hevder at storklubben ønsker å selge 24-åringen allerede i sommer for å «cashe inn». Real Madrid har da blitt pekt ut som den mest sannsynlige destinasjonen, men ifølge spanske Marca er det ting som foreløpig stopper en slik overgang.

Les: Store planer for bruk av Declan Rice pengene

Avisen hevder at Mbappé krever en massiv kontrakt for å forlate PSG allerede i sommer. Ifølge opplysningene ønsker han en lønn på 240 millioner euro, tilsvarende cirka 2,8 milliarder svenske kroner, per år. Marca utelukker derfor at Real Madrid kan signere han. Det gjenstår å se om noen annen klubb er klar til å møte det kravet utenfor Saudi-Arabia.

Årsaken til det store kravet foruten en tøylesløs grådighet er at Mbappé har en monsterkontrakt med PSG, og ikke ønsker å gi fra seg penger som sin sign-off bonus eller store, potensielle bonuser for å vinne titler neste sesong.

Les på Engelske klubber: Neste danske klar for Premier League

Grådig!!

En så stor grådighet er et sykdomstegn for hele sporten. Kylian Mbappe og hans like er ødelegger gleden med fotball!. – Og hvis du lurer, det er du som betaler..

Kylian Mbappé vil ha bonusen for å vinne Champions League neste år, han vil ha lojalitetsbonusen for at han spiller ut kontrakten med PSG til neste sommer og han vil ha bonusen han ville ha fått hvis han hadde valgt å forlenge, noe han ikke har gjort!.

I vinter har 24-åringen bare et halvt år igjen av kontrakten og da kan han begynne å forhandle med andre klubber. Real Madrid skal ifølge Marca være med i jakten og da spås franskmannens lønnskrav å være «mer rimelige» for den spanske hovedstadsklubben.

Totalt har Kylian Mbappé scoret 212 mål og 98 målgivende på 260 kamper i PSG-trøya siden han kom til fra Monaco i 2017. Merittlisten inneholder også 40 mål på 70 landskamper for Frankrike.

Les på Sporten: Endelig klart for medisinsk test på Mason Mount

Ingen artikler å vise