Store planer for bruk av Declan Rice pengene

0
274

Etter noen heftige budrunder fikk West Ham manager David Moyes rett i at kaptein Declan Rice minst er verdt 100 millioner pund. Arsenal er enig med London-rival om en overgang på 100 millioner pund + pluss 5 millioner i tillegg. – Totalt 1,432 milliarder.

Det var først da budet kom opp i 100 millioner pund at Manchester City ga seg. – Det var også snakk om Real Madrid før de sikret seg Jude Bellingham og Manchester United før de skjønte det ikke var penge å hente denne sommeren.

The Hammers kommer ikke til å gjøre som Manchester United eierne og ta utbytte og la klubben gå for lut og kaldt vann, men hente nye spennende spillere til Olympiastadion.

Les: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller

Det er mye som er på gang! – Juventus midtbanespiller Denis Zakaria, som var på lån i Chelsea forrige sesong, er en kandidat for midtbanen, ifølge Mirror. West Ham vil også ønske å ha en annen spiller i den posisjonen. Evertons Amadou Onana har blitt koblet til en overgang til David Moyes’ lag. Den avtalen kostet angivelig West Ham 50 millioner pund.

West Ham ser også på Fulhams Joao Palhinha, Manchester Citys Kalvin Phillips, Manchester Uniteds Harry Maguire, Southamptons James Ward-Prowse og Leicesters Harvey Barnes.

Det blir ikke penger til alle, men de kjører på så langt 1,4 milliarder rekker.

Les på Popidol: En helt ny verden innen spill

Ingen artikler å vise