Kjæresteproblemer KAN bidra til at de to beste i verden braker sammen i El Clasico

0
403
LIonel Messi har vunnet Ballon d'Or syv ganger mens Cristiano Ronaldo er oppe i fem.

Livet i Saudi-Arabia er ikke lite fett som Cristiano Ronaldo trodde da han 1.januar signerte med Al-Nassr. – Pengene er vanvittige og han bader i luksus, men det skal være flere ting som plager.

Den tidligere Manchester United og Real Madrid angriperen synes det er vanskelig å tilpasse seg et så annerledes land, i tillegg er en språkbarriere. – Det går også rykter om at partner Georgina Rodríguez ikke trives og at forholdet skranter.

Enhver annleding som byr seg setter familien seg på et av sine fly og drar til Spania, hvor de faktisk har lov til å være kjærester. (Ikke lov å bo sammen uten å være gift i Saudi-Arabia)

Det er faktisk en liten sjanse for at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi forenes igjen i La Liga.

Les: Schmeichel: Manchester United-supporterne trenger Ratcliffe

Ronaldo har spilt i Pro League-klubben siden hans kontrakt med Manchester United ble avsluttet.

Den portugisiske superstjernen satt og slag dritt om sin arbeidsgiver i et intervju med Piers Morgan. Alle i Manchester United fikk gjennomgå og avtalen ble terminert. – Det er nøyaktig null % sjanse for en retur til Old Trafford.

Det ble forsøk på å finne en klubb, men ingen av klubbene som oppfylte kravet om å være kvalifisert til Champions League hadde råd til lønnen hans. – En klubb som sa nei takk! Real Madrid.

Til slutt, etter mangel på tilbud, aksepterte Ronaldo forslaget som Mohammed Bin Salman la på bordet, beløpet var svært vanskelig å avvise.

LES: Tidligere NFL-stjerne kjøper seg inn i Premier League-klubb

Etter å ha gått med på vilkårene, er Ronaldo nå den best betalte fotballspilleren på planeten – med en gigantisk lønn på 200 millioner euro.

Han har visstnok fått nok av livet i Saudi-Arabia, og ønsker seg en retur til Real Madrid. – AS melder at Ronaldo er så desperat etter å kunne bo i den spanske hovedstaden igjen – At han til og med har tilbudt seg til Real Madrid president Florentino Perez. Etter en kort konsultasjon med manager Carlo Ancelotti ble døra for en retur til kongens klubb lukket igjen.

Det som kan snu det hele er en Lionel Messi retur til Barcelona. – Både Real Madrid og Barelona har tjent svært godt på rivaliseringen mellom de to.

El Clasico blir enda større med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi på hver sin banehalvdel.

Les: I Roma for å sjekke ut Harry Kane alternativer

Ingen artikler å vise