I Roma for å sjekke ut Harry Kane alternativer

0
332
Tammy Abraham

Tottenham gjør alt de kan for å holde på deres største stjerne og kaptein Harry Kane. Spissen som kom til klubbens ungdomssatning for 14 år siden har avtale som går ut på dato neste sommer.

Skal en milliard sikres må Kane enten forlenge eller et salg gjennomføres i sommer. – Manchester United har overtatt stafettpinnen fra Manchester City i jakten på den meget målfarlige spissen av helt naturlig årsaker. Den himmelblå delen av Manchester har Erling Braut Haaland og har ikke lenger et aktutt behov for en ren spiss.

Les: Landslagskeeper på ønskelisten til flere Premier League klubber

Manchester United vet det er skjær i sjøen for en Harry Kane overgang. – Det ene skjæret er lojaliteten som 29 åringen har til klubben og det andre er stor tetthet av konkurrenter som står klare med sjekkheftet de også.

De røde djevlene har bestemt seg for at de må han en spiss i sommer og har begynt å se seg rundt etter andre alternativer.

Forrige uke var speidere til stede på kampen mellom Roma og AC Milan for å følge Tammy Abraham, som scoret fire minutter på overtid. Sporten.com skriver at Abraham er et reelt alternativ til Harry Kane.

En annen spiss United skal vurdere er Eintracht Frankfurts Randal Kolo Muani.

Sky Sports i Tyskland hevder at United skal være svært interesserte, men de vil møte en knallhard kamp fra Bayern München.

Les på Capitol: Bruce Springsteen har startet sin Europa-turne til strålende kritikker

Ingen artikler å vise