Jose Mourinho har «aldri vært en god trener» og «vet ikke hvordan han skal sette opp et lag»

0
527
Antonio Cassano

Jose Mourinho har «aldri vært en god trener» og har levert «katastrofe på katastrofe» hos Serie A laget AS Roma. Antonio Cassano, leverte en skarp vurdering av Mourinhos evner etter at The Giallorossi ble slått ut av Coppa Italia av Cremonese onsdag.

Under en nylig opptreden på Christian Vieiris BoboTV-podcast, holdt ikke tidligere Real Madrid- og AC Milan-spiss Cassano tilbake på noe: «Mourinho har aldri vært en god trener, han visste bare hvordan han skulle spille på media og var en god kommunikator»

Les på F7: Bli med inn i Henrik Farleys Sci-Fi-univers «ORION»

«Han er god til å håndtere sterke spillere, ikke de som ikke er helt på topp og trenger veiledning. Det er for lett å bare være vennskapelig med gode spillere.»

Les: Guardiola minner oss på at en 22-årig superstjerne fortsatt har veldig, veldig mye å lære

Cassano fortsatte med å kritisere Mourinhos aktivitet på overgangsmarkedet.

«Det er bare en katastrofe på en katastrofe i Roma, han fikk dem til å bruke penger på Nemanja Matic og Rui Patricio, det var hans avgjørelser,»

«Forleden fikk det de viste meg til å kaste opp. Han vet ikke hvordan han skal sette opp et lag. Selv med den troppen på andre linje, må du slå Cremonese.»

Det stoppet ikke der heller. Cassano var sterkt kritisk Mourinhos behandling av Roma-forsvareren Rick Karsdorp og Nicolo Zaniolo, to spillere som er fullstendig ute i kulden. I november ba Jose Mourinho Karsdorp om å forlate klubben for å ha en «uprofesjonell holdning» på en av hans mest brutale pressekonferanser til nå.

Han sa også at det var «uheldig» at Nicolo Zaniolo ville forbli i Roma etter at en overgang ikke ble realisert i januar.

«Det var Mourinhos katastrofe med Karsdorp, han satte ham i aksjene, gikk i oppløsning og fornærmet ham foran alle,» sa Cassano. «Nå kommer Karsdorp tilbake, hvem vet hvorfor? Så det var ett rot.

«Når det gjelder Zaniolo, får han snakke om det og ikke hvorfor Roma-laget hans spiller «crap». Det har gått halvannet år siden Roma har spilt skikkelig fotball.»

Det ble rapportert tidligere denne uken at Zaniolo avviste sjansen til å signere for Premier League-klubben Bournemouth, og nektet å delta i forhandlingene etter at de to klubbene ble enige om et gebyr på rundt 26 millioner pund. – Siste ut som Jose Mouirnho irriterer seg over er norske Ola Solbakken som kom fra Bodø/Glimt i januar.

Mourinho svarte på nyhetene og sa: «Zaniolo har sagt i en måned at han vil dra. Dessverre ser det ut til at jeg hadde rett.

«Jeg sier dessverre, fordi spilleren har sagt i en måned at han vil dra.

«Hvis en spiller forteller alle at han ikke lenger ønsker å bruke Roma-trøya, må jeg dessverre si det. Når en spiller sier til deg, klubben og lagkameratene hans: ‘Jeg vil ikke ha Roma-trøya, jeg vil ikke spille, jeg vil ikke gå tilbake til treningen…’ Jeg må si dessverre.»

Ingen artikler å vise