Guardiola minner oss på at en 22-årig superstjerne fortsatt har veldig, veldig mye å lære

0
307
Er fortsatt i lære. (foto: city, twitter)

På søndag tok Manchester City turen til Tottenham Hotspur Stadium. Premier Leagues beste klubb i fire av de siste fem sesongene troppet opp med superscorer Erling Haaland, Spurs stilte med sin Harry Kane. Nitti minutter senere sto det igjen en matchvinner som hadde hamret inn sin 200. scoring i verdens tøffeste liga.

Haalands Premier League-sesong er allerede historisk, der 22-åringen står med 25 scoringer på 20 kamper. Pep Guardiola anbefaler likevel sin toppscorer om å lære av søndagens matchvinner.

LES: Da er det bare for Arsenal å kalle hjem Folarin Balogun

– Med Haaland er en av evnene som overrasket meg mest hans årvåkenhet, men han kan forbedre seg på mange områder, begynner City-manageren ifølge Reuters.

-Jeg er sikker på at han kan se på Harry Kane.. Han (Kane) har viljen til å tenke på han kan gjøre det bedre… Harry Kane er en av de beste angrepsspillerne jeg har sett i mitt liv, en eksepsjonell spiller, sier Guardiola.

LES OGSÅ: The Times: Manchester City risikerer poengstraff i Premier League

Så mens «fotballeksperter» begynner å slenge ut med at Haaland ikke får nok muligheter hos City og at han kan ha valgt feil klubb, minner Guardiola oss på at nordmannen ikke er i nærheten av å være ferdig utlært. Storhet over tid kommer ved å følge sporet til Premier Leagues 3. mestscorende spiller gjennom tidene, Harry Kane. Jeg kan og skal bli bedre – uavhengig av superstjernestatus.

Ingen artikler å vise