João Félix sitt røde kort koster Chelsea 25 millioner

0
438
Joao Felix hadde en lovende debut, helt til han ble sendt i dusjen

Suspensjonen på tre kamper koster Chelsea dyrt!

Joao Felix debuterte i Chelsea torsdag kveld mot klubb rivalene Fulham, men ting gikk ikke etter planen da spissen fikk rødt kort på Craven Cottage. Dermed ble det allerede kostbare lånet enda dyrere, om man regner pris pr. kamp.

I tillegg til utvisningen gikk det særdeles dårlig på banen. Chelsea tapte 2 -1 mot Fulham og ble i 18.runde i årets Premier League sesong gått forbi av Brentford som IKKE har brukt 4 milliarder på spillere siden i sommer. – Tålmodigheten med manager Graham Potter skal være tynnslitt. 10. plass er ikke det eierne hadde tenkt seg.

Les: Verdens best betalte manager gir seg

23-år gamle Joao Felix kom til Chelsea denne uken på lån fra Atletico Madrid i en avtale som vil få London-klubben til å betale totalt £15 millioner for å ha den portugisiske landslagsspilleren i troppen.

Felix sitt røde kort på debuten mot Fulham betyr at han nå vil gå glipp av de neste tre kamper som gjør at London-klubben kaster bort 2,1 millioner pund, ca. 25 millioner kroner.

Chelsea betaler altså ca. 120 milloner til Atletico Madrid og dekker lønnen hans som er ca. 50 millioner de neste seks månedene.

LES: Liverpool ute etter midtbanespiller fra La Liga

Inntil det røde kortet så den portugisiske landslagsspilleren god ut og var Chelseas farligste spiller, men denne låneavtalen er dyr, og etter 23-åringens røde kort ble den enda dyrere. Som om ikke det var nok så tapte Potters menn 2-1, og den tidligere Brighton-manageren er under hardt prasse.

Det er også noe merkelig at London-klubben ikke har skaffet seg en avtale om kjøp, om Felix viser seg å passe inn på Stamford Bridge.

Ingen artikler å vise