Verdens best betalte manager gir seg

0
372
En liten hilsen til motstandernes supportere.

Få trenere har skapt så mye trøbbel for motstanderne og så mye sinne som Diego Simeone. Fotballen hans, temperamentet og atferden får Jürgen Klopp og kollegaene til å fyre. For Simeone er nitti minutter på kamparenaen som en fullskala fotballkrig der du enten går av som vinner eller som ingenting. Nå nærmer det seg slutten.

Simeone har som en av de få trenerne i de største ligaene i Europa holdt seg i samme klubb i over et tiår. 52-åringen ble hentet fra Lazio i 2011 og har ledet Atletico til titler i La Liga, spanske cupen, spanske supercupen, VM for klubblag, Europaligaen og nesten-titler i Champions League.

Les på Sporten: João Félix pakker kofferten og finner frem engelsk lommeparlør

Det siste året har det blitt snakket i Spania om at det nærmer seg slutten, ifølge det spanske TV-programmet El Chiringuito har Simeone tatt praten med Atletico-ledelsen og gitt beskjed om at han slutter etter sesongen.

Atletico Madrid holder 5. plassen i La Liga med 27 poeng etter 16 runder, La Liga-tittelen er allerede tapt til Barcelona eller Real Madrid. Vi tenker Simeone kjenner han har oppnådd det han skal med Atletico og er på tide å bevege seg videre.

Les: Selv Lucien Favre er fornøyd med Kasper Schmeichel

Verdens best betalte manager med en månedslønn på 3,33 millioner euro i måneden har flere ganger sagt at Premier League ikke er spesielt spennende. Ut over det er det ingen som vet hva som fremtiden bringer.

Ingen artikler å vise