Inter Miami har hentet sin tredje Barcelona legende

0
182

Den spanske veteranbacken Jordi Alba har skrevet under på en 1,5-årskontrakt med MLS-klubben Inter Miami.

Det er mer enn ti år siden den spanske venstrebacken Jordi Alba ble Barcelona spiller, nå møter han opp med gamle venner i Miami. Inter Miami som har Manchester United legende David Beckham som hovedeier satser knallhardt denne sommeren etter med å ha signert både Barcelona-legener Lionel Messi og Sergio Busquets.

Les: Koster 50 millioner pund å hente tilbake tidligere akademi-spiller

I tillegg har tidligere Barcelona- og Argentina-trener Tata Martino ikledd seg dress igjen som Inter Miami sin nye manager.

Men det stopper ikke der, i løpet av de neste dagene kommer med stor sannsynlighet Lionel Messi sin bestekompis Luis Suárez også til å bli en del av «de rosa» på DRV PNK Stadium.

Les: Luis Suárez ser ut til å lykkes med å igjen kunne spille med sine bestevenner

Jordi Alba ble annonsert som ny Inter Miami spiller i natt!.

Signeringen kommer imidlertid ikke som noen overraskelse. Inter Miamis andre eier, Jorge Mas, avslørte allerede tirsdag at spanjolen ville signere for Miami.

«Jordi Alba vil signere i dag» sa Mas da ifølge L’Équipe.

Les: Maguire svært aktuell etter dårlig Fofana nyhet

Totalt ble Jordi Alba notert for 27 mål og 99 assists på 459 kamper i Barcelona-trøya siden han ble signert fra Valencia i 2012. I tillegg til 93 landskamper for Spania, inkluderer merittlisten hans 18 titler fra tiden i den katalanske storklubben.

Alba skal ha på seg trøye nummer 18 på Inter Miami.

I 2012 var han en del av det spanske laget som gikk til topps i EM.

Ingen artikler å vise