Landslagskeeper på ønskelisten til flere Premier League klubber

0
205
Giorgi Mamardashvili

Napoli kan i kveld vinne Serie A når de tar imot Salentarina for første gang siden Diego Maradonna herjet i byen. (33 år siden) Napoli leder med 17.poeng over Lazio på andreplass, så det er bare et tidsspørsmål før byen kan slippe jubelen løs.

En viktig årsak til suksessen er Khvicha Kvaratskhelia den georgiske venstrevingen som hele verden oppdaget under VM i Qatar. – En annen kommende stjerne er landslagskeeper Giorgi Mamardashvili som akkurat har fått pusterom i nedrykkskampen i La Liga med Valencia.

Les: Arsenal pumper opp prisen på det siste supertalentet Arsène Wenger fant

Valencia sin georgiske keeper er med høy sansynlighet på vei til Premier League.

Transferjournalist Fabrizio Romano sa til til Caught Offside for noen dager siden at lagets georgiske keeper, Giorgi Mamardashvili, er på radaren til engelske storklubber. «Den georgiske keeperen Giorgi Mamardashvili forventes å forlate Valencia uansett på slutten av sesongen til tross for at han nylig forlenget kontrakten. Jeg blir fortalt at både Chelsea og Tottenham følger fremgangen hans, mens Leicester møtte agenten hans for ti dager siden.»

Daily Mail melder i dag at Manchester United etter å ha sagt farvell til Dean Henderson også har meldt sin interesse, men det er ingenting som tyder på at Giorgi Mamardashvili ønsker å være reservekeeper.

Georgieren signerte en ny kontrakt frem til 2027 for ikke så lenge siden.

Les: Overrasker med et enda større bud på alle Glazer-familien sine aksjer

Ingen artikler å vise