I hemmelig møte med Real Madrid rett etter 800 millioner i året kontrakt ble underskrevet

0
320
Kylian Mbappé hylles på Parc des Princes

Dagens avsløring fra Marca kommer ikke til å falle i god jord på Parc des Princes. – Men denne gangen er det ikke Real Madrid som kommer til å oppleve rettferdig harme, men en spiller som Paris Saint-Germain har gjort absolutt alt for å tilfredsstille.

Når det likevel er en trist tilværelse i Paris for superstjerne Kylian Mbappe kan man stille spørsmål ting har gått for langt. – Etter eviglange forsøk og krumspring fra Real Madrid, valgte Kylian Mbappé – til manges overraskelse – endelig å forlenge kontrakten med Paris Saint-Germain i fjor sommer.

De franske mestrene strakk seg langt med en lønn på 72 millioner euro, eller som det blir på norsk over 800 millioner kroner og et team dedikert til å blåse varmluft opp i rompa til 24 år gamle spissen.

Les: Lønnskongen Hazard gjør som Bale

Marca hevder at superstjernens «possy», ledet av en agent og rådgiver, tok kontakt med Real Madrid allerede på slutten av sommeren i fjor. Ifølge opplysningene skal Mbappé allerede da ha angret på sin nye kontrakt med PSG. – De skal ha forklart Real Madrid hvorfor han valgte å signere en forlengelse med PSG og samtidig skal Mbappé ha uttrykt ønske om å gå til Real Madrid. Vi var ikke tilstede i det møtet, men vi kan med høy grad av overbevisning si at det dreide seg om penger.

Real Madrid verken lukket døra eller viste tydelig interesse.

Ifølge Marca er de spanske gigantene på utkikk etter en langsiktig erstatter for veteran og Ballon d’Or vinner Karim Benzema, hvis nåværende kontrakt går ut ved slutten av sesongen – (Det er ventet at han forlenger kontrakten med mindre Zinedine Zidane overtar som manager i Paris).

Real Madrid har forsøkt alle triks i boka for å hente Mbappé fra PSG, noe som har gjort eier Nasser Al-Khelaïfi sinne langt inn i sjelen. – Kongens klubb kvier seg med å forhandle med PSG og skal ha gitt Mbappé beskjed om å selv ferdigforhandle en gunstig avtale.

Les: Football-Insider: Man United i pole position til Ten Hags drømmesignering

Samtidig som Mbappé ønsker å gå til Real Madrid, følger «Los Blancos» Erling Braut Haalands med Manchester City tett og de skal etter sigende ønske å aktivere utkjøpsklausulen på 200 millioner euro, tilsvarende 2,2 milliarder kroner når den klausulen treffer nordmannens kontrakt i 2024.

Mbappés kontrakt med PSG går ut sommeren 2025

Ingen artikler å vise