Henter tidligere Barcelona-trener til Messi

0
464
Har ikke blitt mye tid til chill de siste månedene. (foto: inter miami, twitter)

Da Inter Miami hadde sikret seg verdens største fotballstjerne, fikk Miami-keeper Nick Marsman spørsmål om stemningen. Svaret var: «Jeg tror ikke klubben er klar for å ta imot Messi». Phil Neville har fått sparken som trener, klubben spiller hjemmekampene på en midlertidig stadion uten skikkelige sikkerhetstiltak, på MLS-tabellen Eastern Conference ligger klubben desidert sist etter 17 kamper. Nå kommer en viktig brikke på plass for å gjøre seg klar for Messi.

Zinedine Zidane har vært linket til MLS-klubben, men selv David Beckham klarer ikke å overtale den tidligere Real-kompisen til å gå ned i kjelleren karrieremessig etter å ha ledet Real Madrid til 11 titler, inkludert 3 i Champions League. Nå har Beckham siktet seg inn mot en gammel kjenning av Messi.

LES: Real Madrid betaler 5 millioner euro for Benzema-erstatter

Gerardo «Tata» Martino ledet Barcelona og Messi 2013-14. La Ligatittelen glapp til Atletico Madrid i siste serierunde, med bare supercup å skryte av trakk Martino seg som trener etter en sesong. Så fulgte jobben som argentinsk landslagstrener 2014-16, Atlanta United 2016-18 og som landslagstener for Mexico 2019-22.

Ifølge journalist Cesar Luis Merlo er det tett på signering med Inter Miami. Partene skal være enige, nå ventes det på Martinos arbeidstillatelse.

LES OGSÅ: Tidligere Bodø/Glimt-stjerne løftet av Ronny Deila – nå banker fem klubber på døra

Lionel Messi skal føle seg hjemme i Miami, hans tidligere Barca -og landslagstrener skal sørge for dette. Vi tipper det er en viktig del av planen til Beckham at argentinsk blir en del av språket på treningsfeltet og kamparenaen.

Ingen artikler å vise