Real Madrid betaler 5 millioner euro for Benzema-erstatter

0
528
Etterlater seg et stort krater som nå skal fylles mens Real venter på den store kanonen. (foto: real, twitter)

For ikke så altfor mange søndager siden ga Real Madrids største målgarantist beskjed at han flytter til Saudi-Arabia. Selv om Kylian Mbappé ikke lenge etter gikk ut og bekreftet han ikke forlenger med PSG utover 2024, er det alt annet enn sikkert at Real Madrid-president Perez kan klappe inn franskmannen som Real-spiller før sesongstart. La Liga-giganten har kalkulert med at det ikke skjer denne sommeren.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har Real Madrid allerede skaffet seg erstatter til Benzema. Når du hører navnet, er det alt annet enn konfetti som kommer dryssende ned fra taket, men Joselu er en hardtarbeidende spiss som har vist seg som en skikkelig late bloomer.

LES: En av Premier Leagues beste managere har vært i jobbmøter med PSG

Romano hevder Espanyol-spissen har fått en ettårig leieavtale, der Real betaler Espanyol rundt 5 millioner euro for sesongen. Klubbpresident Perez skal sikre seg mot overraskelser mens de venter på den store signeringen av enten Mbappé eller Haaland, Joselu har bakgrunn fra Real Madrid med 40 scoringer på klubbens andrelag. I de to seniorkampene han fikk, signerte han to mål.

Joselu har hatt en aktiv reise rundt i Europa, med opphold hos Hoffenheim, Eintracht, Hannover, Stoke, Deportivo, Newcastle og Alaves før overgangen til Espanyol i 2022. Forrige sesong dro han til med 16 scoringer på 34 La Liga-kamper, kun 3 scoringer færre enn Benzema (hadde riktignok bare 24 kamper).

33-åringen fikk debut på det spanske landslaget i mars 2023 (!), Joselu har med tre scoringer på tre kamper takket for tilliten.


LES: Sky Sports: Bare én klubb igjen i forhandlingene

Ingen artikler å vise