Henter inn kompiser som Jordi Alba, Sergio Busquets og Luis Suarez slik at Lionel Messi ikke skal bli ensom

0
384
Lionel Messi er ferdig i Paris

Den amerikanske serien gjør akkurat motsatt av det La Liga gjør. Barcelona ønsket å hente tilbake sin største stjerne gjennom tidene, men La Liga legger begrensninger som gjør det neste umulig, samtidig som MLS faktisk hjelper Inter Milan med den begrunnelse at et er bra for hele ligaen. (Og USA som er medarrangør av neste fotball VM)

Inter Miami som hovedeier Manchester United legende David Beckham har jobbet godt i alle retninger med å overbevise MLS om verdien av å få verden beste spiller, legge ting til rette for Lionel Messi og hente inn kompiser som Jordi Alba, Sergio Busquets og Luis Suarez slik at det ikke blir så ensomt. – Et genialt sjakktrekk av Beckham!

Les: Jude Bellingham! Første Galácticos siden Eden Hazard

Lionel Messi er hovedmålet for Inter Miami denne sommeren – og for Major League Soccer. De to setter sammen en pakke som vil få Messi til å flytte til USA.

Nylige rapporter sier at Messi har begrenset valget sitt til to lag, med bare Inter Miami og Barcelona i kampen.

Les: Mario Balotelli rykker ned med kaosklubb

Inter Miamis tilbud til Messi ble antatt å være dårligere enn Saudi-Arabias, men involvering av sentrale MLS-sponsorer kan komme tilbake til en viss balanse. Ifølge The Athletic via Sport vil Apple TV og Adidas begge være involvert i avtalen.

Det tyske sportsmerket, som fungerer som en av hovedsponsorene for MLS, vil gi Messi en prosentandel av overskuddet som kommer fra hans ankomst til Nord-Amerika. I mellomtiden vil Apple TV, som har kringkastingsrettighetene for ligaen i USA, visstnok gi Messi en prosentandel av de ekstra abonnementsavgiftene han tar med seg.

Men om det summerer seg opp til en milliard euro på to år er vanskelig å si. – Faktisk er det litt opp til Lionel Messi selv. Spektakulært spill vil føre til spektakulære inntekter.

Det ville representert spektakulært hvis det skulle være tilfelle. Tidligere hadde det vært rykter om at sponsorer kan hjelpe Barcelona med å lage en avtale for argentineren. Imidlertid ser det ut til at ideen falt for døve ører i Spania.

LES: Scoret like mange mål som Ødegaard – fristes med kraftig lønnsøkning

Ingen artikler å vise