Mario Balotelli rykker ned med kaosklubb

0
334
Slik vi elsker å se Mario Balotelli

Sveitsiske FC Sion rykker ut av toppsjiktet etter å ha spilt der i 17 år. Fire ulike trenere og en lang rekke endringer i troppen, viser med all tydelighet det er en klubb i oppløsning.

Da Italia mistet billetten til VM-sluttspillet, kom det tørt fra Mario Balotelli at landslagstreneren burde ha ringt ham. Roberto Mancini hadde selv hatt Super-Mario som stjerne i perioden hos Manchester City, men etter dette har spissens karriere vært som en stein som synker til bunns.

Les: Signering av Maguire kan løse Harry Kane-knute

Selv om Balotelli hadde det trener Mancini beskrev som talent til å bli en av de beste spissene i verden, må den nå 32-år gamle Balottelli se tilbake på sporet fra City, Liverpool, AC Milan, Nice, Marseille – til Bresca, Monza, Adana Demispor og nå FC Sion.

LES. Tottenhams svært nye manager Ange Postecoglou tar frem øksen og slanker stallen med ni spillere

Den sveitsiske klubben har en historie med to seriemesterskap og totalt 13 titler, men selv med Balotelli som den store stjerna har det gått rett sør.

Balotellis 6 scoringer på 18 seriekamper var ikke nok til at FC Sion beholdt plassen i øverste divisjon. Det bar til playoff for å unngå nedrykk, men kampene bli spilt uten italieneren som var ute med skade.

Trenere har kommet og gått i høyt tempo denne sesongen, etter 2-4 tap mot Lausanne Ouchy rykket FC Sion med Balotelli i troppen ned til andredivisjon i Sveits. Forrige gang klubben var her, var for 17 år siden.

LES OGSÅ: Signering av Maguire kan løse Harry Kane-knute

Transfermarkt har en markedspris på 32-åringen på 2 millioner euro. Nådd bunnen nå, Balotelli? Vi digget Super-Mario på topp, men kanskje på tide å gi seg?

(fra transfermarkt)

Ingen artikler å vise