Har kontaktet Rafael Benítez

0
897
Rafael Benítez på besøk på gamle trakter

West Ham som før sesongen med David Moyes som manager hadde spilt på seg såpass med selvtillit at målet var topp fire plassering og kvalifisering til Champions League. – Istedenfor har det vært en sesong langt under pari med en reel sjanse for nedrykk.

Etter gårsdagens overkjøring borte på Falmer stadion av Brighton var det ingenting som minnet om et topplag. – Rett etter 4 – 0 tapet gikk alarmklokkene av hos West Ham som nå bare ligger to poeng over nedrykksstreken.

Les: Ikke lyst til spille i fangedrakt resten av livet, i hvert fall ikke nå som Real Madrid er hypp

Styret i klubben har gikk seg selv frem til neste søndag og kampen mot Aston Villa for å finne ut av hva de skal gjøre. Den skotske manageren er klar for å kjempe videre!.

West Ham-eier David Sullivan er fortsatt motvillig til å sparke David Moyes.

Moyes møtte rop om «du får sparken i morgen» kom fra sine egne supportere etter 4-0-tapet mot Brighton på Amex lørdag. Det fulgte etter West Hams viktige seier over Nottingham Forest, men det var bare deres andre seier på 12 kamper.

West Ham har bare Southampton, Everton, Bournemouth og Leeds United fortsatt under seg på tabellen. – flere av de har allerede gjort tiltak som synes å styrke dem.

Til tross for klubbens form denne sesongen, skal West Ham-styret ha bestemt seg for å holde med Moyes for Europa Conference League-oppgjøret mot AEK Larnaca på torsdag og deretter Villa i helgen.

Les: Football-Insider: 3 Arsenal-spillere legges ut for salg

West Ham-kaptein Declan Rice krever svar fra lagkameratene etter det tunge tapet mot Brighton sist.

Etter nederlaget sa Rice: «Vi ble slått av et bedre lag. Brighton spilte oss ut og gjorde livet vanskelig. Men det var ikke en prestasjon som var akseptabel. Dager som i dag må du be om unnskyldning til fansen som vi» har sviktet. Jeg har det vondt. Guttene har det vondt. Vi har det vondt»

Den tidligere Real Madrid, Liverpool, Chelsea og Inter Milan manageren Rafael Benítez som ikke har jobbet siden han var hemmelig agent for Liverpool hos Everton skal allerede være i dialog med West Ham om jobben til David Moyes hvis han får sparken.

David Moyes har ledet West Ham siden 29.desember 2019.

Les: MLS tilpasser seg Messis krav

Ingen artikler å vise