Har bedt om å forlate Barcelona

0
701
Ansu Fati

AS hevder nå at «det neste store» Ansu Fati har fått nok og vil tvinge frem en flytting ut av klubben i jakten på vanlig førstelagsfotball. Xavi stoler ikke tilstrekkelig på spilleren at han får en fremtredende rolle på, og har faktisk bedt om ytterligere angrepsforsterkninger i sommer.

Det har skjedd mye hos Barcelona i sommer. Kostnadene skal presses ned og spillere skal selges for å blidgjøre La Liga. Det var på håret at klubben rakk å registrere Ilkay Gündogan før sesongstart, takket være salget av Ousmane Dembele til PSG. Dette var likevel en angrepsspiller Xavi hadde regnet med, det ble derfor jobbet med en kreativ løsning for signering av Neymar. Brasilianeren endte i Saudi-Arabia og Xavi må vente på erstatteren.

Les: En som sikkert puster lettet ut nå er Alan Shearer

Det stanser ikke der. Ansu Fati har den siste måneden vært linket til andre klubber, men ifølge spanske AS og overgangsjournalist Romano er 20-åringen fast bestemt på at han skal kjempe om plassen i Barcelona. Nå melder AS at Fati har ombestemt seg.

LES: Dette går mot David de Gea-signering

Det spanske mediet hevder søndagens kamp mot Getafe var det som endret alt. I løpet av kampen kom både Lamine Yamal og Abde inn på banen, Ansu Fati fikk et symbolsk innbytte med de siste ti minuttene i 0-0 kampen.

20-åringen har siden 2019 fått 110 kamper (29 scoringer og 10 assists), et signal fra Barcelona om at Fati forventes å bli den neste virkelig store angrepsstjerna. Dette har blitt bekreftet ved å tildele vingen Messis draktnummer kort tid etter argentinerens tårevåte exit.

Nå er VIP-behandlingen over, ifølge AS har Fati gått lei og søker mot utgangsdøra.

LES: Uka etter å ha signert Turner er Forest tilbake for ny Arsenal-spiller

Ingen artikler å vise