En som sikkert puster lettet ut nå er Alan Shearer

0
251

Helt opp til avreise for Harry Kane til Tyskland var det fullstendig kaos. Tottenham til tross for å blitt enig med Bayern München om en overgang forsøkte på flyplassen å overtale deres livslange toppscorer og superhelt om å bli i klubben.

En som puster lettet ut nå er Alan Shearer som ser ut til å beholde sin toppscorer tittel i Premier League litt lenger. Den 52 år gamle Newcastle legenden har totalt 260 Premier League mål, mens Harry Kane, stopper (for nå) på 213.

Sikkert også en del forsvarsspillere i Premier League senker skuldrene litt!

Les: Noe er definitivt på gang hos Barcelona

Alan Shearer ønsker Harry Kane lykke til: «Du er den beste Harry. Lykke til. Du fortjener all suksess»

30 år gamle Harry Kane forlater Tottenham på en rekordovergang til Bayern München. Engelskmannen har blitt presentert av den tyske giganten og skrevet en kontrakt til 2027.

«Jeg vil være den første til å fortelle dere Tottenham-fans at jeg skal forlate klubben i dag. Det er selvfølgelig mye følelser akkurat nå» sier Harry Kane i en video på Instagram.

Det ble 280 mål på 435 kamper i Tottenham-trøya. Bayern-president Herbert Hainer om signeringen:

– Vi er veldig glade for denne førsteklasses signeringen. Overgangen krevde utholdenhet, besluttsomhet og utholdenhet, sier han i en uttalelse på nettstedet.

Ifølge The Athletic og tyske Bild er avtalen verdt 110 millioner euro. – Kane er også kaptein for det engelske landslaget. Han står notert for 58 mål på 84 landskamper.

Debuten da? Det kan komme allerede under lørdagens finale i den tyske supercupen mot RB Leipzig.

Dramatikken med Harry Kane på flyplassen i London kom samtidig som en annen dramtisk overgang.

I Brighton hadde aksepetert et bud på 111 millioner pund på Chelsea-mål Moises Caicedo fra Liverpool, men så på vei til Merseyside stoppet det opp. Midtbanespilleren nektet å reise videre fra London, årsak han ville spille for Chelsea.

Les: Chelsea bryter overgangsrekorden for andre gang

Ingen artikler å vise