«Han skulle spille i dag, men sånn er livet»

0
473
Mer smerte. (foto: pogba, twitter)

Vi venter på anledningen til å skrive om Pogba på kamparenaen, men franskmannen har ikke gjort det lett for seg selv eller oss andre. Da Pogba etter flere sesonger med mye om, men og nesten-exit’er skulle returnere til klubben han fortsatt hadde heltestatus, trodde vi alt skulle endre seg. Fortsatt har 29-åringen ikke jobbet en hel kamp for ukelønna på rundt 2,2 millioner kroner (salarysport).

Det ser virkelig ikke bra ut for den franske superstjernen Paul Pogba i Juventus heller. Etter å ha plaget Manchester United i årevis sammen med avdøde agent Mino Raiola gikk han gratis tilbake til den gamle dame i fjor sommer.

LES«Mot Messi går det alltid bra – Ronaldo var vårt største problem»

Først for et par uker siden var fikk han sin debut i returen på grunn av en skade i sesongoppkjøringen. Nå etter bare to kamper har han igjen startet med sine primadonnanykker, men i motsetning til diverse svake managere på Old Trafford setter Massimiliano Allegri umiddelbart foten ned.

Paul Pogba ble ikke med i troppen til Juventus sitt møte med Freiburg. Allegri bekreftet senere at årsaken var at stjernen kom for sent til et lagmøte. «Det handler om å ha respekt for gruppen».

Etter kampen returnerte Pogba til troppen og skulle være del av Juventus-laget mot Sampdoria på søndag. Heller ikke her var Paul Pogba å se i det som ble en solid 4-2 seier til Juve.

LES OGSÅ: Holder døra vidåpen for Zlatan

Så hva var forklaringen denne gangen?

-Denne morgenen (lørdag) da han tok frispark, stanset han og merket smerte. Det var ellers en god trening. Han skulle spille spille i dag (søndag), men sånn er livet, sier Juventus-manageren ifølge Football Italia.

Ifølge italienske Sky Sports blir Pogba ute i nok en måned.

Ja, ja. Vi ønsker Pogba selvfølgelig speedy recovery.

Ingen artikler å vise