Fire akademi-spillere i front

0
205
Tilbake der han tilhører. (foto: arsenal, twitter)

Det gror ekstremt godt hos the Gunners. Saka, Martinelli og Eddie Nketiah er akademispillerne som dundrer på under Mikel Artetas ledelse denne sesongen. Emil Smith Rove har vist potensialet, men har vært hemmet av skader. Jack Wilshere lover det kommer flere som lukter på førstelaget, med fire akademi-spillere i front.

Jack Wilshere bør vite hva han snakker om når han trekker frem sine favoritter blant de nye Arsenal-talentene. Wilshere debuterte som 16-åring hos Arsene Wenger tilbake i 2008. Etter å ha lagt opp i juli, er det Wilsheres jobb å coache frem de neste stjernene som U18-trener hos Arsenal.

LES: Har allerede fått tilbud om trenerjobben

I et intervju med the Athletic er det fire spillere fra akademiet Wilshere ber oss holde øynene opp for.

-Det er noe du ser fra Myles Lewis-SkellyEthan NwaneriBradley Ibrahim og Jimi Gower som du ikke kan kan lære bort. Det er derfor de er hos Arsenal. De trenger noe mer taktisk. Jeg liker midtbanespillerne til å være on the half-turn, play forward, touch forward and dribble if you can, sier Wilshere.

Arsenal-talentene har ikke noe valg hvis de skal lykkes med gjennombrudd på førstelaget. Som Wilshere sa til TalkSPORT i november: -Jeg har aldri sett dette høye nivået på førstelagstreningene som det er nå.

LES OGSÅ: Ivan Toney innrømmer nesten alt

Tegn på at Arsenal igjen har et løp som vil gi kortsiktige og langsiktige resultater. Martin Ødegaard har definitivt kommet til rett klubb.

Ingen artikler å vise