Erling Haaland scoret i snitt et Champions League-mål hvert 58. minutt. Helt til han møtte Antonio Rudiger

0
199

Det var to ting som fikk stor oppmerksomhet i gårsdagen Champions League møte mellom Real Madrid og Manchester City. Det ene var hvordan Erling Braut Haaland ble fullstendig nøytralisert og det andre hva som foregikk på business-tribunen.

Alfie Haaland, pappa og medhjelper til Erling Braut Haaland, økonimisk mørkemann Øystein Stray Spetalen og milliardær og skatteflyktning Arne Fredly var i business-tribunen på Santiago Bernabéu for å overvære semifinalen i Champions League mellom Manchester City og Real Madrid.

Les: Aner vi en gjenforening med PSGs superstjerne?

Kampen endte 1 – 1 og ingen mål fra Erling Braut Haaland som ble perfekt påpasset av Antonio Rüdiger. – Faktisk ikke så ulikt Pappa Haaland i sine glansdager.

Antonio Rüdiger hadde følgende å si etter kampen ifølge Abola: «Manchester City var ikke farlige. De hadde mye ballbesittelse og vi visste at det ville skje, men de var ikke spesielt farlige».

«Målet deres kom fra kvaliteten til Kevin De Bruyne. Manchester City scoret først sent i kampen, så vi følte vi kunne ha scoret flere mål uten for mange problemer. Kampen er helt åpen, så vi reiser til Manchester med stor selvtillit»

Det omvendte oppgjøret spilles onsdag 17. mai.

Milliardærgjengen på busness-tribuenen hyttet med nevene, benyttet seg av internasjonalt tegnspråk for å terge Real Madrid supportere som satt nedenfor uten økonomi til å menge seg med fiffen.

Les: Klar med gigantbud på Ramos i det øyeblikket Harry Kane glipper

De skal også ha kastet pianøtter og oppført seg som drittunger helt frem til sikkerhetsvakter måtte fjerne dem fra tribunen.

På Twitter kommenterer Alfie Haaland det som skjedde uten å inrømme skyld: «Ok, Real Madrid var ikke fornøyd da vi feiret Kevin De Bruyne sitt mål. Etter det måtte vi flytte oss fordi Real Madrid-fansen ikke var fornøyde med 1-1.»

LES: Presser på for å få Nagelsmann til å signere

I videoen hører man også at de spanske supporterne roper «tulling» opp mot businesstribunen.

Dermed var det far Haaland som tok oppmerksomheten etter den første semifinalekampen mot Real Madrid. For Erling Braut Haaland var anonym i store deler av kampen.

Ingen artikler å vise