Den perfekte treneren for Messi har landet i Miami

0
240
Gerardo Martino i midten. (foto: inter miami, twitter)

David Beckham og gjengen hadde såvidt startet jobben da Lionel Messi signerte. Før blekket hadde stivnet, begynte den omfattende oppgaven med å gjøre klubben i nærheten av å bli klar til å ta imot historiens beste spiller. Midlertidig stadion, oppsigelsen av Phil Neville og bunnplassering i ligaen er ikke akkurat et godt utgangspunkt. Natt til torsdag ble treneren som skal lede Messis lag klappet inn i Miami – en genistrek av Beckham og gjengen.

Alt skal legges til rette for at argentineren skal føle seg hjemme. Det var derfor helt naturlig å hente inn Gerardo «Tata» Martino som klubbens neste trener. Tidligere Barcelona-trener (ledet Messi i 46 kamper), tidligere argentinske landslagstrener (to sesonger) – og selvfølgelig argentinsk så Messi slipper å bry seg om å lære seg engelsk.

LES: Kapteinsbindet til Martin Ødegaard sitter løst etter milliardbud

Martino har tidligere også vært landslagstrener for Mexico og Paraguay, erfaring fra MLS kom som trener for Atalanta med tittel i MLS.

Alt ser ut til å stemme med kombinasjonen Messi/Martino, 41 scoringer og 15 assists fra Messi i løpet av de 46 kampene de hadde sammen i Barcelona, lover også godt.

LES OGSÅ: Havertz skikkelig irritert

Ingen artikler å vise