Kapteinsbindet til Martin Ødegaard sitter løst etter milliardbud

0
2843
Martin Ødegaard

Arsenal-manager Mikel Arteta er svært imponert over den norske midtbanespilleren Martin Ødegaard og det er ikke uten grunn han et år etter låneavtalen fra Real Madrid ble til en permament overgang ble kaptein.

Martin Ødegaard som bare 15 år og 253 dager ble den yngste som har spilt for A-landslaget ble 12. mars 2021 ble han valgt til ny kaptein for Norge. Den 30. juli 2022 ble han utnevnt som kaptein for Arsenal, en rolle som superstjerne og midtbanespiller Declan Rice er lovet som en del av hans persolige betingelser.

Les: Mauricio Pochettino har fått spissen som kan skyte Chelsea tilbake til toppen av Premier League

Arsenal kan bruke over 200 millioner pund på en uke etter de bestemte seg for å øke budet på Declan Rice til 105 millioner pund. – Det kommer i tillegg til avtaler for Jurrien Timber og Kai Havertz.

Gunners er ikke kjent for å være de som bruker mest, men manager Mikel Arteta sin suksess sist sesong har gitt vesentlig større rammer både gjennom spill i Champions League, økt andel av Premier League inntekter etter andreplassen og kø av sponsorer som ønsker å sole seg i glansen av klubben. – Shoppen leverer også rekordresultater.

Les: David de Gea burde signert mens avtalen fortsatt lå på bordet

90min skriver at Arsenal er i ferd med å sette britisk rekord og overgå Manchester City sin avtale for Jack Grealish med sitt tredje bud på West Ham kaptein og midtbanespiller Declan Rice.

Overgår 100 millioner pund som Manchester City betalte Aston Villa for Jack Grealish i 2021.

The Gunners har ledet jakten på Rice hele sommeren, men har sett to bud avvist med det siste verdt opptil £90 millioner. West Ham har krevd mer enn 100 millioner pund for varigheten av forhandlingene.

Manchester City la også inn et tilbud verdt 90 millioner pund tidligere på tirsdag, som også ble avvist av West Ham.

Tilbudet på bordet er verdt £105m totalt, med £100m garantert og ytterligere £5m i tillegg.

Arsenal jobber raskt for å gi Mikel Arteta troppen han trenger for å ta en ny tittelutfordring i 2024, og de er allerede i ferd med å sikre seg avtaler for Chelseas Kai Havertz og Ajaxs Jurrien Timber, som mellom dem sannsynligvis vil koste over 100 millioner pund.

Det tallet kan snart bli nord for 200 millioner pund i løpet av få dager hvis West Ham aksepterer tilbudet på Rice.

Rice har allerede avtalt personlige vilkår med Arsenal, etter å ha gjort det klart for alle parter at en overgang til Emirates var å foretrekke.

Les: Aaron Ramsey forlater Nice om få dager! – Åpner for Comeback

Ingen artikler å vise