Cremonese 2 – Roma 1

0
132
Sinna igjen

Det er typisk at hvis Cremonese skal vinne en kamp denne sesongen at det blir mot Roma og deres følelsesmessige sarte manager Jose Mourinho. – «Fun fact!» – Det er første seier i Serie A for Cremonese på, hold deg fast, siden mars 1996. (27 år)

Det er faktisk andre gang Cremonese vinner over Roma, de sendte Jose Mourinho ut av Copa Italia. – Vi skjønner det blir ekstra sårt.

Mens seieren førte til ellevill jubel på Giovanni Zini Stadium, ikke bare for å ha slått Roma, men også for å ikke lenger være nest sist i Serie A fikk Jose Mourinho et av sine raserianfall og ble utvist. – Det er tredje gang denne sesongen Jose Mourinho ikke klarer å holde følelsene inne.

Les: På blokka til å erstatte en av de hotteste spillerne i verden

Jeg hadde tenkt å skriver at raserianfallet er et sikkert vårtegn, men nå synes det ikke å ha noe å si når på året det er lenger. – Det som det imidlertid betyr at den portugisiske manager legenden snart finner en ny klubb han kan starte på nytt i!.

Rett etter pause fikk Jose Mourinho et patentert raserianfall. Portugiseren kjeftet mot fjerdedommeren og for sitt verbale angrep fikk han rødt kort.

Mourinho protesterte mot dommen, men ble ikke hørt. Deretter gikk han opp til standen. «Jeg er emosjonell, men ikke gal. For at jeg skal reagere slik jeg gjorde, må det ha skjedd noe annet før det. Jeg må undersøke om jeg kan ta rettslige skritt. Piccinini ga meg rødt kort fordi den fjerde dommeren ikke forsto hva han sa til meg» sier Mourinho ifølge Football-Italia.

LES: Gir Leicester-spiller «Liverpool-behandlingen»

Med utvisningen får ikke Mourinho lede laget sitt i søndagens stormøte med Juventus.

– Jeg vil vite om det er et lydopptak. Jeg vil ikke forholde meg til det faktum at Serra er fra Torino og at vi spiller mot Juventus på søndag.

Les på Radiosporten: Ivan Toney innrømmer nesten alt

Nederlaget kan med letthet beskrives som en fiasko for Roma. som nå er nummer fem på tabellen.

Frank Tsjadout og Daniel Ciofani svarte for Cremonese sine mål. Leonardo Spinazzola scoret Romas mål.

Ingen artikler å vise