Chelseas grandiose plan lever fortsatt

0
253
Ronaldo flyr fortsatt høyt i den saudiarabiske varmen. (foto: ronaldo, twitter)

Seks måneder før Ronaldo presset frem exit Old Trafford med det overraskende TV-intervjuet, jobbet agent Jorge Mendes hardt for å sikre en overgang til en Champions League-klubb. Det var tynt med konkrete tilbud, men Chelsea-eieren signaliserte han ønsket Ronaldo som sin marquee signing. Thomas Tuchel nektet, og satte en stopper for amerikanerens grandiose plan. Nå er både Tuchel og Potter historie på Stamford Bridge, Mauricio Pochettino skal ha på plass en målgarantist.

Det er usikkert hvor langvarig Saudi-Arabia prosjektet til Ronaldo blir, Ifølge Football-London har Todd Boehly ikke skrotet planen om å signere CR7.

LES: Kjæresteproblemer KAN bidra til at de to beste i verden braker sammen i El Clasico

Den antatt påtroppende manager, Mauricio Pochettino, vil kreve en spiss som skal lede angrepet til Chelsea. Kai Havertz har konvertert til midtbanespillere med bare syv Premier League-scoringer så langt i sesongen, Lukaku og Aubameyang er del av klubben, men lite trolig på vei inn i en aktiv rolle på Stamford Bridge.

Det som taler mot en Ronaldo-retur til Premier League hos Chelsea, er selvfølgelig at Todd Boehlys 600 millioner punds handlerunder siden mai og fravær av inntekter på spill i Europa neste sesong. Financial Fair Play-reglene kaste mørke skygger over klubben før sesongstart.

LES: Vil parkere Real Madrid før verdens best betalte manager tar med seg Griezmann til Premier League

Likevel, hvis Ronaldo er gira på å få en siste runde i Premier League for å «rette opp inntrykket» etter andre runde på Old Trafford, finner Todd Boehly med amerikansk kreativitet sikkert veien forbi hindringene.

Ingen artikler å vise