«Chelsea-spillerne er perfekte for Pochettino»

0
250
Lampard har fått det tøft. (foto: chelsea, twitter)

Vi har hørt det før når ny manager entrer scenen om at nu skal alt bli så meget bedre – uten at det skjer. Fotballprater Gary Neville mener bestemt dette ikke kommer til å skje med Mauricio Pochettino.

Selv om den offisielle ansettelsen av Pochettino som ny Chelsea-manager fortsatt mangler, har en samlet engelsk presse forberedt seg på at dette er avgjort. Neville pleier ikke akkurat å sprudle av optimisme for klubber som ikke har levert, men med Pochettino ved roret, mener United-legenden bestemt Chelsea vil overraske neste sesong.

LES: Har reist langt for å snakke med mammaen og pappaen til Jude Bellingham

Det har vært en lidelse for supporterne å følge sine spillere. I 0-2 tapet mot Brentford på Stamford Bridge fikk Lampard og gjengen kjenne på lyden av pipekonsert. En håndfull hundre millioner pund er brukt på spillerkjøp denne sesongen, mot Brentford benyttet Lampard seg av 3 av spillerne i startelleveren. Neville mener likevel Boehly og gjengen ikke har vært på total bomtur.

-Jeg tror Chelsea neste sesong virkelig kan overraske oss. Pochettino er en skikkelig dyktig manager. Han vil samle klubben fordi spillerne respekterer ham enormt, begynner Neville ifølge Goal.

Og haugen med nye spillere som ikke har fungert under Potter og Lampard?

-De spillerne er perfekte for Pochettino. De har talent og er unge, men trenger guiding, sier Neville.

Vi husker godt hvordan Poch ledet ungdomsgjengen til Tottenham nesten til topps i Premier League og Champions League, Neville har tillit til at argentineren også denne gangen er rett mann på rett sted.

Her har du oppdatert Premier League-tabell

LES: Neymar kan raskt ende opp hos Manchester United

Ingen artikler å vise