Har reist langt for å snakke med mammaen og pappaen til Jude Bellingham

0
607
Mark og Denise Bellinham med Jude i midten

Akkurat som Berit Riise gjorde en viktig jobb for John Arne Riise både som oppdrager (mor) og agent har pappaen og mamanen til Jude Bellingham samme rolle. Denise og Mark Bellingham har vist seg å være svært dytige agenter som vet hva deres sønn er verdt.

Lenge var det en opplest sannhet at en av de store Premier League klubbene skulle hente tilbake Englands største talent Jude Bellingham. – Det har vært en «slags skam» at han «måtte dra» til Tyskland for å utvikle sitt talent.

Det 19 åringen har fått til siden han ankom Borussia Dortmund sommeren 2020 er svært imponerende, den tyske storklubben har gjort jobben i å utvikle en superstjerne, en utvikling de kommer til å få meget godt betalt for.

Les: Der kom signaturen til supertalentet som har en verre frisyre enn Haaland

Det har blitt for dyrt for Liverpool og for Manchester United å hente Jude Bellingham tilbake til England også Manchester City virker nå kjøligere i sin interresse. Paris Saint-Germain og Bayern München har ikke veket i sin interresse og er på en måte forstatt med.

Real Madrid som for ikke så lenge siden konkluderte med at det ville bli for dyrt å hente Jude Bellingham opplever denne sesongen at henger etter erkerival Barcelona og må gjøre noe. Marca melder at i tillegg til å ha åpnet forhandlinger med Zinedine Zidane om en retur som manager har de sendt representanter til Dortmund for å overbevise Bellingham om å komme til den spanske hovedstaden i sommer.

Og prisen! – Næremere to enn en milliard i overgang pluss en solid lønning som matcher han faktisk er balløyas største talent.

Les: Tilbake i Premier League, men det blir uten prins Abdullah

Pr i dag tjener Jude Bellingham 12 millioner euro i året hos Borussia Dortmund, en sum de er villige til å øke hvis han forlenger og godtar en utkjøpsklausul på 200 millioner euro.

Ingen artikler å vise