Birmingham har fått ikonet Tom Brady med på laget

0
180
Tom Brady taler til Birmingham-supporterne. (foto: birmingham, twitter)

Spør en amerikaner om den største atleten i verden. Sannsynligheten er stor for at Tom Bradys navn blir nevnt. Syv Superbowl-titler i nasjonalsporten amerikansk fotball er for mange amerikanere det råeste en idrettsutøver kan oppnå. Nå vender pensjonerte Brady blikket mot balløya på andre siden av Atlanteren.

Vi begynner å bli vant med at filmstjerner, idrettsstjerner og andre utenomsportslige celebriteter setter pengene sine i arbeid i engelske fotballklubber. Denne gangen er det Brady sin tur. 46-åringen har kjøpt seg inn i Birminghams eiergruppe, investeringsfondet Knighthead Capital Management.

LES: I morgen ryker Harry Maguire sin rekord fra 2019

Den tidligere NFL-superstjerna nøyer seg ikke med en passiv rolle. Her blir Brady sentral i klubbens advisory board som jobber direkte med Birminghams styre.

 

Birminghams styreformann er ikke overraskende strålende fornøyd med å ha Tom Brady med på laget.

-At Tom Brady kommer til Birmingham City er litt av et statement. Vi setter lista på verdensklasse-nivå. Tom er investor, men han dedikerer også sin tid til å gi oss sin ekspertise som leder for deres advisory board, sier Tom Wagner til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Liverpool inne i kampen om den store signeringen!

Ingen artikler å vise