I morgen ryker Harry Maguire sin rekord fra 2019

0
173
Big Harry. (foto: united, twitter)

Manchester City har blitt enige med RB Leipzig om en overgang for forsvareren Joško Gvardiol. Siden starten av sommerens overgangsvindu har City vært låst i forhandlinger med det tyske laget i et forsøk på å sikre Gvardiols signatur.

Det tok imidlertid lengre tid enn forventet å realisere en avtale da det var et stortgap i verdivurderingen mellom klubbene.

Les: En av Premier Leagues beste keepere har valgt neste klubb

Nå har et gjennombrudd blitt gjort når de regjerende Premier League-mesterne ser etter å sikre seg avtalen før FA Community Shield-oppgjøret mot Arsenal, som finner sted på Wembley søndag ettermiddag.

Les: Nathan Bishop ferdig hos Manchester United

Flere medier har rapportert i sommer at den kroatiske forsvarsspilleren Joško Gvardiol trolig kommer til å signere for Manchester City i løpet av overgangsvinduet.

Sky Sports at det er få detaljer som gjenstår for å gjennomføre overgangen fra RB Leipzig, og at Gvardiol blir tidenes dyreste midtstopper noensinne. Harry Maguire er fortsatt den dyreste midtstopperen noensinne takket være overgangen hans på €87 millioner fra Leicester City til Manchester United i 2019.

LES OGSÅ: Nå dreier alt seg om høyeste Maguire-bud

Overgangssummen ligger på rundt 90 millioner euro. Det meldes at kroaten skal ha medisinsk test på fredag.

Ingen artikler å vise