Bekrefter det jobbes for signering av to av de største

0
482
Phil Neville mener alvor, signering av to fotballikon er på arbeidslista.

Det er ikke første gang det kommer store ord fra David Beckham, men denne gangen skal det gjøres mindre «drømmeaktig» når Inter Miami prater om prosjektet med å hente de beste spillerne i verden. Trauste Phil Neville tar denne gangen mikrofonen.

-Jeg kommer ikke til å stå her å si at det ikke er hold i spekulasjonene om at vi er interesserte i Lionel Messi og Sergio Busquets, begynner Inter Miami-treneren til The Times.

LES: Klinsmann gyver løs på ny landslagsjobb

Så kommer en innlært Beckham-strofé fra den tidligere Man United-spilleren.

-Vi ønsker å bringe de beste spillerne i verden til klubben vår. Messi og Busquets har vært fremragende de siste årene, fortsetter Neville.

Så kommer det som viser at det foregår konkrete samtaler, få måneder før Messi og Busquets kan spasere ut som free agents – hvis de velger det.

-Det ville vært en massiv fordel for organisasjonen vår å få begge spillerne til klubben, for hele MLS ville det være en gamechanger, avslutter Neville.

LES OGSÅ: Klinsmann gyver løs på ny landslagsjobb

En gamechanger. Da regner vi med at amerikanerne også utover Inter Miami jobber for å få til en økonomisk løsning som er spiselig for MLS-systemet og de tidligere parkameratene Busquets og Messi.

Ingen artikler å vise