Barcelona i usikkerhet: Dest utelukker retur så lenge Xavi styrer skuta

0
60
Sergino Dest for USA

Barcelonas kamp for suksess tar en uventet vending denne sesongen, med rapporter om manglende tillit til managerr Xavi Hernandez. Krisemøter og uttalelser fra spillere, inkludert Sergino Dest, antyder en usikker fremtid for klubben, med Dest selv som uttrykker tvil om en retur til Camp Nou så lenge Xavi styrer.

Regjerende La Liga mestre Barcelona har slettes ikke samme driv denne sesongen. Navnet Xavi Hernandez har ikke den samme opphøyde klangen som før.

Rapporter om manglende tillit til Xavi i FC Barcelona har fått han til å reagere.

Les: Arsenal forbereder satsing på Isak mot sommeren

Tirsdag kom det frem at Barcelona hadde holdt et krisemøte før trening, hvor spillere og trenere kunne få utløp for frustrasjonene sine, mens ESPN rapporterte om spillere som ikke lenger hadde tillit til manageren.

Xavi tar nå selv bladet fra munnen og understreker at han er den første som slipper unna dersom det ikke lenger er tillit til ham. «Den dagen spillerne ikke tror på meg lenger, pakker jeg sakene mine og stikker»

Den tidligere Ajax høyrebacken Sergino Dest er tilbake i Nederland på utlån fra Barcelona hos PSV Eindhoven, men selv om låneavtalen går ut til sommeren tror ikke 23 åringen på en retur til Camp Nou! – I hver fall ikke så lenge Xavi Hernandez er manager.

Den amerikanske landslagsspilleren med dobbelt pass, fikk ikke mange minuttene under Xavi. Etter gode prestasjoner denne sesongen går rykter om at PSV kjøper Dest på fri.

Og spør du Dest selv, virker en retur til Barcelona også svært usannsynlig. «Jeg synes Barcelona, ​​PSV og jeg burde snakke. Akkurat nå er det for tidlig, men det er klart at alle spillere har sine egne mål og ønsker å spille på høyeste nivå. Sånn er det for meg også»

«Jeg nyter tiden her, og på slutten av sesongen skal vi se på det. Kanskje jeg blir, kanskje jeg drar tilbake. Men det skjer bare hvis situasjonen endrer seg (i Barcelona, ​​​​red.). Xavi er der fortsatt, så det er usannsynlig, for det blir for vanskelig, sier Sergino Dest» til det nederlandske mediet VI.

Les mer: Tottenham sikrer Dragusin som plan B for midtstopper

Sergino Dest har spilt 20 kamper for PSV denne sesongen.

Ingen artikler å vise