Barcelona henter stjerneskuddet Vitor Roque

0
147
Vitor Roque

Det brasilianske stjerneskuddet, Vitor Roque, har ankommet Barcelona som klubbens nyeste tilskudd. Den 18 år gamle spissen, hentet fra Athletico Paranaense, forventes å være den langsiktige arvtakeren til nummer 9-rollen. Han vil få drakt nummer 19 selv, og unngår dermed det tunge presset knyttet til det ikoniske draktnummeret 10.

Det gjøres stor stas på den siste nye i Barcelona. Vitor Roque har ankommet den katalanske hovedstaden, akkurat nå paraderer Blaugrana ham rundt i byen.

18 åringen kom fra Athletico Paranaense på en deal på 30 millioner euro som kan uke med en million euro hvis ting går bra. Barcelona har tydeligvis et landsiktig perspektiv og har sikret en avtale på syv og et halvt år.

Les: Uniteds Højlund mottar færrest pasninger i Premier League

Les: West Ham ydmyker Manchester United: Fansen krever Ten Hags avgang

Den brasilianske spissen ankom flyplassen onsdag morgen, og var rett i reklameoppgaver, da han ble kjørt opp bakken til Montjuic for en fotomulighet.

Det er forventet store ting fra Vitor Roque. – Han skal være den langsiktige etterfølgeren til nummer 9-rollen som for tiden er besatt av Robert Lewandowski. – Selv om de tenker langsiktig håper de på en umiddelbar effekt av hans ankomst.

Ifølge Jijantes vil Roque ha på seg skjorte nummer 19, og unngå skjorte nummer 10 som ble forlatt av Ansu Fati.

Manager Xavi Hernandez vil også være fornøyd med det, siden han allerede har erklært at de ikke skal legge unødig press på ham. Roque kommer nylig restituert etter en skade, og åpenbart som en rå tenåring.

LES OGSÅ: Burnley imponerer med 2-0 seier mot Fulham

Ingen artikler å vise