Arsenal henter frem et nytt tilbud til matchvinneren

0
268
Nelson får maskulin hyllest fra Ramsdale. (foto: arsenal, twitter)

Vi har sett mange og ville gledesscener fra Arsenal-spillere, Arteta og Gunners-supporterne, men ingen kan matche reaksjonen da dommeren blåste av kampen mot Bournemouth. Arsenal-spillerne beinfløy rundt på Emirates og slapp løs primalskrikene etter å ha snudd 0-2 til 3-2, den siste scoringen syv minutter på overtid. Ikke overraskende er forhandlinger med spilleren som utløste den elleville feiringen i gang.

Det er litt av en spilletidskø foran Arsenals matchvinner, Reiss Nelson. Gabriel Jesus, Eddie Nketiah, Martin Ødegaard, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard og Bukayo Saka er alle naturlige deler av Arsenal-angrepet, for Reiss Nelson har det blitt 8 fattige kamper på banen så langt i sesongen.

LES: MLS tilpasser seg Messis krav

Så kom 21 minutter på banen mot Bournemouth som kan ha gitt Arsenal de tre poengene som kan bli avgjørende når skal telles opp ved sesongslutt i Premier League.

Høyrevingen er nok en akademispiller hos Arsenal som jobber knallhardt for å lykkes hos ungdomsklubben, men har slitt med å overbevise Arteta. 23-åringen står med 56 kamper i seniordrakta (7 scoringer og 7 assists), 336 minutter så langt i sesongen. Forrige sesong ble brukt på utleie hos Feyenoord med 32 kamper, 4 scoringer og 7 assists.

På lørdag spilte Nelson en av hovedrollene hos Arsenal da han først satte opp Ben White til 2-2, så den matchvinnende scoringen syv minutter på overtid.

LES: God nyhet for Bayern-supporterne før det braker løs mot PSG

Det har gått mot kontraktsutløp i sommer, men ifølge Daily Mail har The Gunners etter mye om og men innledet dialog med 23-åringen om forlengelse. Den engelske avisen hevder det skal en god del overtalelse til for å overbevise Nelson at han bør bli, lørdagens innhopp har forhåpentligvis gjort jobben lettere.

Ingen artikler å vise