Antonio Conte: -Tottenhams historie er en av tapere

0
255

Før VM i Qatar var Tottenhams styreleder Daniel Levy overbevist av sportsdirektør Fabio Paratici om at veien videre var med den italienske stjerne manageren Antonio Conte. – Conte ønsket ikke å signere før etter VM det til tross for at lå et lønnstilbud på bordet som ville gjøre han til den best betalte manageren i Premier League.

Siden da er Tottenham ute av Champions League, de vil ha store vanskeligheter med å forsvare 4.plassen i Premier League med Newcastle bare et poeng bak med to kamper mindre spilt og hvis Antonio Conte ikke tapte garderoben, fansen, ledelsen og pressen etter 3 – 3 mot Southampton gjør han det aldri.

Antonio Conte: Tottenhams historie er en av tapere

Vanligvis publiserer Tottenham kommentarer fra manageren etter en kamp, selv om det blir tap. – Denne gangen har de ganske naturlig «glemt» å legge det ut.

Les: Liverpool og Manchester United jager keeperen Vincent Kompany oppdaget

Det var absurd å se Antonio Conte på pressekonferansen etter uavgjortkampen 3-3 mot Southampton i Premier League.

Spurs ledet 3-1 da Ivan Perisic scoret i det 71. minutt, men slapp inn to sene mål til henholdsvis Theo Walcott og James Ward-Prowse.

Les: Julian Nagelsmann: «Vi har en muldvarp i garderoben»

Conte kritiserte ikke bare spillerne sine på pressekonferansen etter kampen, men også klubbens historie.


«Problemet er at vi har vist at vi ikke er et lag,» skal den tidligere Chelsea-manageren ha ropt. »Vi er 11 spillere. Jeg ser egoistiske spillere. Jeg ser spillere som ikke vil hjelpe hverandre, ikke spiller med hjertet.»

»Men her er vi vant til dette lenge. Klubben har ansvaret for overgangsmarkedet, trenerne kommer hit og har ansvar. Og spillerne? Spillerne? Hvor er spillerne?»

– Spillerne ønsker ikke å spille under press. De ønsker ikke å spille under stress. Tottenhams historie er denne. 20 år og de vant aldri noe. Hvorfor? Feilen er bare klubben eller hver manager som kommer hit?»

»Inntil nå prøver jeg å skjule situasjonen. Men det er 10 kamper igjen. Tror folk vi kan kjempe? Kjempe for hva? Med denne holdningen, denne ånden, dette engasjementet. For syvende? åttende plass? Jeg er virkelig opprørt.»

Daniel Levy skal i følge Sky Sport ha trukket tilbake det svært lukrative lønnstilbudet til Antonio Conte, men skal holde døren åpen for en forlengelse, men da til samme betingelser som nå.

Ingen artikler å vise