Vitesse henter inn velkjent redningsmann som hovedtrener for sjette gang

0
66
Sturing stiller opp som vanlig når det butter. (foto: vitesse, twitter)

I bunnen av Eredivisie tar Vitesse grep for å snu en sportslig krise ved å kalle inn den erfarne redningsmannen Edward Sturing som hovedtrener. Dette blir hans sjette redningsoppdrag for klubben, som nå håper at ting skal snu etter å ha mistet Martin Ødegaard til Arsenal.

Vi har sett i engelsk fotball hvordan trenere som Harry Rednapp, Roy Hodgson og Neil Warnock hentes inn av tidligere klubber når det er snakk om redningsaksjon. Det er likevel ingen som slår Martin Ødegaards tidligere klubb i nederlandsk liga.

Arsenal-kapteinen fikk sitt mini-gjennombrudd hos Vitesse på utleie fra Real Madrid, før det store gjennombruddet kom sesongen etter på utleie hos Real Sociedad. La Liga-klubben gjør det sterkt, bare fire poeng bak Champions League-billett, Vitesse er inne i en sportslig krise.

LES: Onana sliter på grunn av mangelfullt United-forsvar

På bunn i Eredivisie er det nå tid for å hente inn det kjente. Edward Sturing ble på fredag klappet inn som ny hovedtrener etter å ha fungert som vikar da Philip Cocu fikk sparken i november. Dette blir sjette (!) gang Sturing hentes inn for å redde klubben.

-I den situasjonen vi befinner oss i kreves det mye jobb. Det er prisverdig at Edward kommer om bord som trener og vil gjøre alt han kan for å få Vitesse høyere opp på tabellen i andre del av sesongen, sier Vitesse-direktør Benjamin Schmedes til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Nærmer seg signering fra Ivan Toney

Ingen artikler å vise