Onana sliter på grunn av mangelfullt United-forsvar

0
71
Onana har også sine gode dager på streken hos United. (foto: united, twitter)

Paul Ince kommenterer Andre Onanas utfordringer som keeper, og hevder at problemet ligger i det mangelfulle forsvaret foran ham. Ince sammenligner det med sin egen tid i United, der et solid forsvar beskyttet Peter Schmeichel. Ince mener at når forsvaret forbedres, vil Onana også prestere bedre, og ser på denne fasen som en verdifull læring for den talentfulle keeperen.

David de Gea var klar for å fortsette som skuddstopper for Manchester United, men det var helt klart Erik ten Hag hadde andre planer. United-manageren hentet sin favoritt, tidligere Ajax-keeper Andre Onana. Halvveis inn i sesongen er det ikke så altfor mange blant United-supporterne som smiler over signeringen, mens Inter Milan, med salgsinntekter fra United på 48 millioner pund og puslete 7 millioner euro i kjøp av Yann Sommer som står glimrende, har happy days. United-legenden Paul Ince vet hvorfor det har gått så galt så langt for Onana hos United.

-Denne fasen av karrieren hans vil gi verdifull erfaring for ham. Det er ikke bare han heller, siden keeperen bare er like god som forsvaret han har foran seg. Det er derfor han så så bra ut i Inter. og hvorfor han ikke hadde så mye å gjøre, begynner Ince ifølge Goal.

LES: Sevilla får inn en tredje trener for sesongen

Hadde ikke så mye å gjøre hos Inter.

-Man United slipper inn mange mål og mange skudd… De beskytter ham ikke nok, og der ligger problemet. Peter Schmeichel hadde Steve Bruce, Gary Pallister, Roy Keane og meg selv foran ham, og det var vanskelig for lagene å få tak i oss. Man United er til tider veldig åpne. Det hjelper ikke Onanas prestasjoner, fortsetter Ince.

Som mener det er håp.

-Det er en god læringskurve for ham, og jeg tror han vil komme seg gjennom det siden han er en veldig god keeper. Han vil forbedre det han gjør, men jeg vil ikke at han skal endre helt hvordan han spiller. Hver spiller går gjennom dårlige tider, og det er forstørret enda mer på grunn av at han står i mål, sier Ince.

LES OGSÅ: Tidligere RBK-spiller Casper Tengstedt har for alvor knekket koden hos Benfica

Når United-forsvaret sitter bedre, kommer tryggheten og tabbene blir færre, mener Ince.

Ingen artikler å vise