Nærmer seg signering fra Ivan Toney

0
478
Skal ha inn en spiss som er som skapt for Premier League. (foto: arsenal, twitter)

Den engelske spissen Ivan Toney kan snart bli en del av Arsenal. Etter å ha imponert med 20 mål for Brentford i forrige sesong, rapporteres det at Arsenal har sikret seg billetten til signeringsbordet. Klubbene er i samtaler om en tydelig avtale som vil tillate Arsenal å hente Toney i januar, som også tar hensyn til Brentford og økonomien.

De siste sesongene har Ivan Toney scoret seg til status som en av de beste engelske spissene. 2022/23-sesongen sto Toney for imponerende 20 av Brentfords Premier League-scoringer. Neste måned er 27-åringen tilbake på kamparenaen etter å ha sonet straffet for brudd på bettingreglene, flere klubber kjemper for å hente inn Toney allerede i januar. Nå melder Footballtransfers at Arsenal har sikret seg billetten til signeringsbordet.

Arsenal skal ha inn en spiss for å sikre trøkk fra spissposisjon. Toney, Osimhen, Vlahovic og Dominic Solanke er alle linket til londonklubben. Footballtransfers hevder Brentford er klar for å sette seg ned med Arsenal-ledelsen og bli enige om en strukturert avtale som sender Toney til Emirates. Arsenal har etter sommerens handlerunde på over to milliarder mindre handlingsrom i vinterens overgangsvindu, Brentford åpner for en delbetalingsavtale som løser denne utfordringen.

LES: Tidligere RBK-spiller Casper Tengstedt har for alvor knekket koden hos Benfica

Dette betyr at Arsenal kan bære en Ivan Toney-signering i januar.

LES OGSÅ: Ten Hag fornøyd: United holdt motstand på Anfield

Toney har ikke spilt Premier League-kamper siden mai, men har en mental styrke og naturlig målteft som Mikel Arteta nok skal få til å utnytte uten lange innkjøringstiden.

Liverpool – Arsenal

Ingen artikler å vise