Villig til å sykle til Paris for å hente Kylian Mbappé

0
178
Tar med baguette på bagasjebrettet om nødvendig. (foto: bayern, twitter)

Da de første ryktene kom fra tysk media om at Bayern München var i dialog med Premier Leagues stolthet, Harry Kane, var responsen: «Fake news!» Et halv år senere og 21 scoringer på 16 kamper i Bayern-drakta for 30-åringen, er det ingen som har grunn til å undervurdere den ellers så økonomisk nøkterne bundesligaklubben.

Det var sterke rykter om at Bayern måtte ut med 100 millioner pund for Premier Leagues nest mestscorende spiller gjennom tidene, Bayern-president Uli Hoeness fortalte de slapp med 82 millioner pund. Uansett, over milliarden for en enkelt spiller, Bayern München har vist de er villig til å strekke seg forbi grensen for å sikre seg matchvinnere.

LES: Flere toppklubber i kamp om Julian Brandt

Vi skal derfor holde et ekstra godt øye med München-klubben når Kylian Mbappés PSG-kontrakt løper ut neste sommer. Fra spansk media har det kommet signal på at Real Madrid ikke lenger er så ivrige på å satse så stort på franskmannen, dette har åpnet opp for Premier League-gigantene.

Thomas Tuchel fikk spørsmålet om hans tidligere spiller var potensiell for Bayern München.

-Kylian er Kylian. Han er ekstraordinær og meget intelligent. Han vet hva han vil ha, begynner Tuchel til i et intervju med Channel Football Club.

-Han og jeg har en god relasjon. Jeg ville komme og hente ham på sykkel, det er helt sikkert, sier Tuchel med et smil.

-Men jeg tror ikke det blir en realitet, avslutter Bayern-manageren.

Kylian vet hva han vil. Vi har en god relasjon. Tuchel er villig til å gjøre alt for å ha 24-åringen i troppen. Tror ikke at det blir en realitet.

SPORTEN: Helt vill kveld for Casper Tengstedt!

Til sommeren spaserer Mbappé trolig ut som free agent. Selv om free betyr gigantkostnader til sign on fee og honorarer når det gjelder den franske superstjerna, har Bayern med Kane vist de er villig til å gå hele veien når de først bestemmer seg. Tuchel var selv på besøk hos Kane og familien hjemme i London før Spurs-spilleren tok avgjørelsen, vi blir ikke overrasket hvis den tidligere PSG-treneren tar en tur til Paris før sommeren.

Vi har sluttet å avskrive Bayern etter Kane-signeringen.

Et blikk på bundesligatabellen og statistikk fra tysk fotball kan du ta her

Ingen artikler å vise