Usikkerhet rundt Tonalis karantene for Newcastle

0
69
Trenger en siste kamp med Tonali. (foto: newcastle, twitter)

Sandro Tonali har blitt utestengt i ti måneder av det italienske fotballforbundet, men det er uklart når karantenen trer i kraft. Newcastle-manager Eddie How venter på offisiell bekreftelse, men håper å kunne bruke Tonali i lørdagens kamp mot Wolverhampton før sesongavslutningen.

På onsdag meldte presidenten for det italienske fotballforbundet at Sandro Tonali har fått straff på total utestengelse fra fotball i ti måneder. Newcastle rakk å benytte seg av Tonali som innbytter mot Dortmund på onsdag, nå forsøker Eddie Howe å få fart på klokka så at det går raskt mot lørdag kveld.

Newcastle møter Wolverhampton, det italienske fotballforbundet har ikke fått rotet seg til å gi beskjed om når karantenen til Tonali starter.

LES: Pochettino tar kontroll over Chelsea-overganger

– Vi har ikke fått bekreftelse som fotballklubb. Vi har ikke hørt fra de italienske myndighetene, så vi venter på en offisiell kunngjøring. Det er en stor mulighet for at han er tilgjengelig for oss (på lørdag). Det skal skje en del ting før karantenen kan tre i kraft, sier Howe til Sky Sports.

Okay, da var det kanskje ikke italienerne som var trege. Uansett, Tonali og Howe trenger en siste kamp før sesonglukking for 23-åring.

LES OGSÅ: Mikel Arteta mener Jack Wilshere har potensiale til å bli Arsenal-manager

Ingen artikler å vise