Mikel Arteta mener Jack Wilshere har potensiale til å bli Arsenal-manager

0
119
Wilshere intenst med langs sidelinjen. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal-manager Mikel Arteta har uttalt at han mener Jack Wilshere har potensiale til å bli manager for Arsenal i fremtiden. Wilshere har imponert som trener for Arsenals U18-lag, og flere klubber viser interesse for hans tjenester.

De siste årene av Jack Wilsheres forballkarriere var krevende for den tidligere Arsenal-stjerna og hans familie. Nå er den trøblete avslutningen historie, alt styres inn mot å lykkes som trener. 31-åringen har ledet Arsenals U18-lag siden sommeren 2022, Mikel Arteta har fått med seg hva Wilshere leverer.

Arsenal-manageren mener til og med Wilshere har potensiale til å lede Arsenal i Premier League.

LES: Jonny Evans – Fra å legge opp til Uniteds mentale styrke

-Det er vanskelig å spå når det kan skje, men det kan være om ikke så lenge. Han har potensiale til å gjøre det, sier Arteta til Evening Standard.

Wow.

De siste ukene har 31-åringen vær linket til trenerjobben hos MLS-klubben Colorado Rapids. For Arteta er det ikke overraskende at klubber banker på døra til Wilshere.

LES OGSÅ: Louis van Gaal gir råd til Ajax i krise – kobler Manchester United-assistent til klubben

-Det er helt naturlig når folk gjør det bra. Du blir ettertraktet, så er det opp til ham å ta den rette beslutningen, sier Arteta.

Vi får håpe Wilshere har mer vett enn Steven Gerrard når det gjelder å ta de rette valgene. Liverpool-ikonet var en klar kandidat til å ta over jobben til Jürgen Klopp den dag mesteren er ferdig. Etter exiten til saudiarabisk fotball, er det ikke mange som lenger nevner Stevie som neste Liverpool-manager.

Ingen artikler å vise