Svensk fotballspiller på vei til stjernestatus i europeisk fotball

0
118
Viktor Gyökeres

I kveldens Primiera Liga-storkamp ønsker Sporting å vise frem Viktor Gyökeres. Med imponerende 16 mål på 19 kamper, og en utkjøpsklausul på 100 millioner euro, ser svensken ut til å være på vei til stjernestatus i europeisk fotball.

Det er klart for storkamp i Primeira Liga i kveld, en kamp hvor Sporting vil vise frem sin mest verdifulle eiendel Viktor Gyökeres på det som helt sikkert blir en fullstappet Estádio José Alvalade.

Det blir ikke bare fans som befinner seg på tribunen, storklubber fra hele Europa er der for å følge med på svensken alle snakker om. Fra å være midt på treet spennende for sportsdirektører i sommer, kan han bli Sporting sin beste investering på en god stund.

Les: Paul Pogba med på et helt spesielt Dream Team

Hentet fra Coventry i sommer for 20 millioner euro i slapp konkurranse fra blant annet Liverpool til at klubber som Chelsea ser på hans utkjøpsklausul på 100 millioner euro som en fornuftig pris.

Toppoppgjør i kveld

Sporting ligger på andreplass i Primeira Liga og de leder bare på målforskjell Porto: Begge har 31 poeng etter 13.kamper to poeng mindre enn serieleder Benfica som har en kamp mer spilt.

Så langt har den svenske landslagsspissen scoret 16 mål på 19 kamper. Dermed er det ikke rart at både Arsenal og Chelsea sies har fått øynene opp for 25-åringen.

Ifølge Evening Standard er Gyökeres også på Chelseas «shortlist» for overgangsvinduet i januar. Record skriver at representanter fra Chelsea vil være der for å speide dels Gyökeres, dels lagkamerat Ousmane Diomande.

Ved gjentatte anledninger har Sporting gjort det klart at svensken kun selges dersom frikjøpsklausulen på 100 millioner euro aktiveres.

Les mer: Tidligere toppscorer i Bundesliga har fått beskjed om å finne seg ny klubb

Gyökeres som har kontakt med Sporting frem til 2028 har i tillegg til Coventry spilt for blant andre Brommapojkarna, FC St. Pauli og Swansea City

Ingen artikler å vise