Usikker framtid for Martial i Manchester United

0
47
(foto: united, twitter)

Anthony Martial sliter med form og skader hos Manchester United, og klubben vurderer å la ham gå i januar for å frigjøre lønnsbudsjettet, da han ikke passer inn i manager Erik ten Hag’s langsiktige planer.

Akkurat som resten av Manchester United leverer ikke Anthony Martial på alle sylindere om dagen. Manager Erik ten Hag var helt ok med et salg av 27 åringen i sommer. – Det eneste seriøse budet som kom i var fra Saudi-Arabia, men det var ikke aktuelt for Martial som ønsker å fortsette å spille på toppnivå og ikke spille ørkenfotball sammen med stjerner på vei ned.

Det meste er ment og skrevet om Anthony Martials siste sesonger hos Manchester United. Den franske landslagsspilleren står med 89 scoringer i den røde drakta, men når dette fordeles utover 307 kamper siden 2015 i tillegg til alle kampene spissen har misset på grunn av skade eller manglende kampform, er det forståelig at spilleren ikke blir møtt med den store entusiasmen hos supporterne. Om to måneders tid kan det hele være over.

Spissen har vært en gjenganger denne sesongen, med ni opptredener i alle konkurranser, scoret én gang og gitt én assist, men han er bak Rasmus Højlund i hakkerekkefølgen for den første midtspissplassen.

Les: Tottenham øverst i Premier League

En fersk rapport hevdet at Martial var misfornøyd med sin nåværende rolle i troppen og ville se ut til å forlate neste år med mindre situasjonen hans endret seg. – Den franske landslagsspilleren har bare en avtale med Man United frem til juni neste år, selv om klubben har muligheten til å aktivere ytterligere 12 måneder.

De røde djevlene skal være usikre på hva de skal gjøre. Football Insider melder at Manchester United villige til å la Martial dra i løpet av overgangsvinduet i januar, og klubben har allerede mottatt tre tilbud på hans tjenester.

Rapporten hevder at klubben er opptatt av å fjerne lønnen hans – som sies å være rundt 250 000 pund i uken – fra budsjettet, spesielt siden han ikke er med i de langsiktige planene til Erik ten Hag.

Les: Liverpool klare til å aktivere overgangen for Goncalo Inacio

Jadon Sancho er også på vei mot en exit i januar, han er virkelig i fryseboksen etter å ha kommet med mild kritikk av Erik ten Hag.

Ingen artikler å vise