Liverpool klare til å aktivere overgangen for Goncalo Inacio

0
135
Klopp ser utover et uttynnet forsvar.

Liverpool, som tidligere ønsket å signere en venstre midtstopper i sommer, kan nå intensivere sin innsats for å hente Sporting Lisbons Goncalo Inacio. Med skadeproblemer blant sentrale forsvarsspillere, inkludert Ibrahima Konate og Trent Alexander-Arnold, er Liverpool forberedt på å aktivere overgangen hvis skadesituasjonen vedvarer.

I sommer ønsket Liverpool å hente inn en ny midtstopper på venstresiden, men fikk det ikke i havn før overgangsvinduet smekket igjen i overgangen til september. Når røyken fra nyttårsfyrverkeriet har lagt seg, kan Liverpool presse på for at det denne gangen lykkes. Målet er klart.

Liverpool har i flere måneder vært linket til Sportings Goncalo Inacio, ifølge Football-Insiders kilder står Liverpool klar for å trykke på signeirngsknappen hvis det fortsetter med skader hos sentrale forsvarsspillere.

LES: Sier nei til Bayern og sikrer gigantisk lønnsøkning

Ibrahima Konate har slitt med skade så langt i sesongen og returnerte til benken først forrige uke i kaoskampen mot Tottenham. Trent Alexander-Arnolds skade har også satt press på forsvaret til Klopp. Football-Insiders kilde hevder Liverpool står klar for å hente inn Goncalo Inacio hvis det fortsatt er usikkerhet rundt fitness i forsvaret.

Liverpool-gjengen vet de kan vente tøff konkurranse fra Manchester United som også er sterkt linket til Sporting-spilleren og har Martinez ute for resten av året etter operasjon i foten.

LES OGSÅ: Messi ringte dommeren etter den kaotiske VM-kampen mot Nederland

Ingen artikler å vise