United-legende får tyn for kommentar om Martin Ødegaard

0
462
Captain, my captain. (foto: arsenal, twitter)

Etter Arsenal 1-4 tap mot Manchester City på slutten av april, murret fotballprater og United-legende Gary Neville om Martin Ødegaards manglende evne til å lede laget sitt hele veien. Ødegaard svarte med 3-1 seier mot Chelsea og to egne scoringer, mot Newcastle dro han til med et spektakulært langskudd til det som ble 0-2 seier. Goal.com sendte en krass melding til Neville: «How do you dare..»

Etter City-skrellen pekte Neville fingeren mot Martin Ødegaard for å forklare hvorfor the Gunners gikk på en solid smell.

LES: Presser på for å få Nagelsmann til å signere


-Jeg ser på Martin Ødegaard, fantastisk profesjonell, men når du når det største presset i de største kampene i den avgjørende fasen av sesongen, er han leder da?, kom det fra Neville ifølge Goal.

Neville hadde rett i at Ødegaard hadde sin tøffeste kamp mot City, men Goal.com går rett i forsvar av 24-åringen. Arsenal var ikke i nærheten av City denne kvelden, men det var ikke på grunn av kapteinen.

For mot Chelsea så vi Ødegaards effekt på Arsenal-laget.

-Martin Ødegaard så ut som en besatt mann mot Chelsea. Arsenals kaptein var blinket ut for mye kritikk etter tapet mot City. Ødegaard har nå 14 scoringer i Premier League (før Newcastle-kampen), i tillegg til assists. Dette er fantastiske tall for en 24-åringen som mange tvilte på hadde det i seg å være så avgjørende i siste del av banen, skriver Goal.

LES: Har sett hva som må til for at Everton skal vokse

-Det som virkelig har vært spesielt med Ødegaard denne sesongen er sulten hans og drivkraften til å lede i front. Ingen presser hardere eller gjør mer på banen for å få mer ut av lagkameratene. Han setter standarden de andre må følge, fyrer det engelske mediet mot Neville.

LES OGSÅ: Har møter med Mourinhos agent

Som i tittelen ikke lot det være tvil om Nevilles analyse av nordmannen: «How dare Gary Neville question Martin Odegaard’s leadership skills! Arsenal’s ‘exceptional’ skipper is still driving title challenge».

Ingen artikler å vise