Tidenes største Vålerenga-salg

0
740
Odin Thiago Holm

Holm kom til Vålerenga i 2019, og har spilt totalt 76 kamper for Oslo-klubben.

– Jeg har hatt det veldig bra i Vålerenga. Kom som 15-åring og har vokst her på mange måter, både som spiller og person. Jeg har vært heldig som har spilt for Norges villeste fans, og jeg setter enormt stor pris på støtten både gjennom tykt og tynt, sier Holm til Vålerengas hjemmeside.

Tottenham gjorde som Leicester i sin tid og hentet en suksessrik Celtic manager til Premier League. Manager Ange Postecoglou er allerede igang med å bygge et nytt Tottenham-lag, den ledige managerstolen er nå fylt med Brendan Rodgers som ikke har hatt en jobb siden han fikk sparken av Leicester i begynnelsen av april.

Brendan Rodgers starter ikke formelt i jobben før 1.juli, men han har allerede presentert seg selv og sin første signering andre gang i managerstolen på Celtic Park.

Les: Georginio Wijnaldum sitt lønnskrav skremmer til og med Saudi-Arabia

Klubben skriver på sine sider: «Celtic er glade for å kunngjøre at Odin Thiago Holm har signert på en femårig avtale med klubben med forbehold om tilfredsstillelse av vanlige forhold og internasjonal klarering.

Den 20 år gamle norske sentral-midtbanespilleren kommer fra Eliteserien-klubben Vålerenga og blir Brendan Rodgers sin første signering av den nye sesongen.»

TV 2 melder at Vålerenga får 35 millioner kroner nå, pluss en betydelig betydelig videresalgsprosent.

Dette er Vålerengas største salg noensinne. Odin kommer til en klubb som dominerer i hjemlig liga og har ballen mye i kampene, noe som passer hans spillestil. Det skal bli en stor glede å se han i Champions League til høsten, sier sportssjef i Vålerenga, Joacim Jonsson.

Les: Går mot kneprotese etter mer enn 500 scoringer

«Jeg har hatt det veldig bra i Vålerenga. Kom som 15-åring og har vokst her på mange måter, både som spiller og person. Jeg har vært heldig som har spilt for Norges villeste fans, og jeg setter enormt stor pris på støtten både gjennom tykt og tynt»

– Celtic er en massiv klubb, kanskje større enn mange forstår. Jeg gleder meg til å spille foran 60-65.000 fans på ukentlig basis, derbyet mot Rangers og ikke minst Champions League til høsten, sier Thiago Holm til VG.

Rodgers hadde følgende å si om Odin: «Vi er glade for å hente Odin til klubben og sikre signeringen hans så tidlig i vinduet.

«Han er en spiller som har vært i klubbens speider- og rekrutteringssystem en stund.

«Jeg har sett på ham nøye og tror han er en som kan gjøre en stor innvirkning i klubben.

«Jeg har allerede tilbrakt tid med Odin, han er en ambisiøs, spennende ung spiller og jeg vet at han er glad for å bli med oss.»

«Han er et flott tillegg til kvalitetstroppen vi allerede har, og vi ser virkelig frem til å jobbe med ham.»

Les: Supertalent bekrefter han er solgt

Ingen artikler å vise